in

Novigrad veselo ispratio 2023. i najljepše dočekao Novu godinu: Skupljene donacije za pomoć udrugama

Foto Grad Novigrad

U Novigradu se 2023. godina ispratila na najljepši način, uz druženje i obilje zabave kod Sportske dvorane na manifestaciji Goodbye 2023. Program je krenuo od 14 sati uz napuhance i animacijski program za djecu, a odlična glazba i eno-gastronomska ponuda do večernjih sati rasplesala je brojne Novigrađane i njihove goste.

Foto Grad Novigrad
Foto Grad Novigrad

Puno je ljudi uživalo od 14 do 22 sata, a ni kiša nije omela zabavu. Zabavljale su se sve generacije, nitko nije otišao žedan ili gladan, a poneki su dobili vrijedne poklone koje su osvojili na tradicionalnoj lutriji. Prihod od prodaje lutrije, plavih kapica i 30-metarske štrudle od jabuka bit će doniran dvjema novigradskim udrugama za poboljšanje uvjeta rada i kupnje opreme.

Hvala organizatorima i pokroviteljima ovog događanja, koje je mnogima postalo najomiljeniji i nezaobilazan način ispraćaja stare godine: DVD Neapolis Novigrad, Zdravi Novigrad, MK PIRATES, Udruga za stare i mlade Dajla – Novigrad, Društvo gljivara Bujšine – Boletus, Društvo Naša djeca “Novigrad-Cittanova”, Atelier Agata – Novigrad, PRemium Image, Sportska Dvorana Novigrad, Grad Novigrad i Turistička zajednica Grada Novigrad.

Foto Grad Novigrad
Foto Grad Novigrad

Hvala Funbox Bandu i Tu i Tamo Bandu na odličnoj glazbi, poručili su iz Grada Novigrada.

Foto Policijska uprava istarska

Istra: S više od 2 promila izazvao prometnu nesreću. Lupio parkirani automobil

NE DIRAJ OVU FOTKU

Tri divlje svinje istrčale na cestu kod Funtane, u divljač udarili i kod Nove Vasi, Zambratije i Buja