in

Novo priznanje: Yahoo! uvrstio ISTRU u TOP destinacije za 2020.

Yahoo! preporučuje Istru Britancima za putovanje u nadolazećoj godini

Odlične vijesti s inozemnih tržišta pristižu gotovo svakodnevno na adresu Turističke zajednice Istre, a posljednji u nizu iznimnih uspjeha koji svjedoče o jačanju reputacije i prepoznatljivosti naše destinacije na svjetskim tržištima dolazi od strane pionirskog internetskog portala i tražilice Yahoo!.

Istra je uvrštena na popis 12 najboljih destinacija koje Yahoo! preporučuje za putovanja u 2020. godini.

Dvanaest odabranih odredišta, po pisanju portala Yahoo!, nudi veću vrijednost za novac i priliku za širenje vidika uz naglasak da predstavljaju odličnu alternativu  mjestima poput Majorce i Marbelle u Španjolskoj, u koje Britanci tradicionalno rado putuju.

U članku pod naslovom “Vrhunske destinacije za odmor 2020: 12 najboljih mjesta za putovanja iduće godine” urednica Francesca Specter predstavlja Istru kao srcoliki poluotok na sjeverozapadu Hrvatske. Opisuje je kao mjesto lišeno gužvi, s dugom obalom i šljunčanim plažama, a za ilustraciju je odabrala atraktivnu fotografiju Rovinja, snimljenu iz zraka.

Na popisu su i engleska pokrajina Kent, portugalska pokrajina Algarve i Asturija na sjeveru Španjolske, a iza našeg poluotoka slijede Kanarski otoci, južna Goa, čileanski Lake District, šrilanski Kalkudah Beach, Fort Cochin u Indiji i Nicoya u Kostariki te francuski Arles i grčki Peloponez, priopćeno je iz Ureda Turističke zajednice Istarske županije.

Kako to izgleda pogledajte na linku:

https://uk.news.yahoo.com/top-holiday-destinations-2020-160502702/photo-x-151541917.html

POREČ: 29. studenog javna tribina o odgovornom gospodarenju otpadom u kućanstvu

Uoči velikog humanitarnog bala porečki Lionsi na prijemu kod gradonačelnika