in

Uoči velikog humanitarnog bala porečki Lionsi na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić primio je danas, 29. studenog, u Maloj vijećnici predstavnike Lions Kluba Poreč. Sastanak je održan u tijeku priprema za veliki humanitarni bal porečkih Lionsa koji se tradicionalno održava na kraju godine i u povodu blagdana gradskog zaštitnika Svetog Maura, a ove je godine zakazan za 30. studenog u 19.30 sati u hotelu Valamar Diamant.

Prijemu su prisustvovali predsjednica porečkih Lionsa Anamarija Muzica Saitz, uz pratnju članova Fedore Zorić-Franke, Borisa Jugovca i Zlatka Jankovića Miloša, a pridružili su im se i članovi Lions kluba Forli iz Italije s kojim je porečki klub zbratimljen posljednjih dvadesetak godina. Bila je to prilika da Lionsi iznesu gradonačelniku rezime aktivnosti u protekloj godini, te iskažu svoje potrebe za daljnji rad. Janković Miloš informirao je gradonačelnika kako Lionsi godišnje kroz razne akcije sakupljaju sredstva za pomoć ili stipendiranje, te pohvalio i uključivanje Grada u humanitarnu akciju za sugrađane povodom proslave Sv. Maura. Veliku lutriju i aukciju planiraju i na ovogodišnjem balu za koji su pozivnicu uručili i gradonačelniku, priopćeno je iz gradske uprave.

Gradonačelnik je rekao kako ga raduje zajednička suradnja na humanitarnom planu, uz napomenu da vjeruje kako će se uspješna suradnja nastaviti i u budućnosti.

Novo priznanje: Yahoo! uvrstio ISTRU u TOP destinacije za 2020.

I Istra prikuplja pomoć za Albaniju – evo popisa što se može donijeti u Crveni križ Poreč 2. prosinca