in

NOVO U ISTRI: Helikopterom u obilazak vinograda i kušanje vina u tri vinarije na zapadnoj obali

Foto Arhiv obitelji Rossi

Ozbiljno pojačanje ponude na istarskoj vinskoj sceni

Uskoro će biti predstavljen, kako ga u pozivu nazivaju, novi premium proizvod i doživljaj u srcu Istre – ponuda ekskluzivnog obilaska destinacije helikopterom, koji su pokrenule Turistička zajednica Istarske županije i partneri – Vinarija Rossi kod Vižinade, Cantina – Saints Hills blizu Višnjana i Meneghetti Wine Hotel & Winery nedaleko Bala.

Usluga predviđa dva različita modela/proizvoda vožnje helikopterom i bit će dostupna tijekom cijele sezone, o čemu ćemo više izvijestiti nakon premijernog predstavljanja.

Dodajmo da je vinarija Rossi u Bajkinima, prva u Hrvatskoj, već izgradila heliodrom na koji im dolaze gosti iz raznih destinacija, o čemu smo lani već pisali a možete čitati OVDJE 

Njihov će heliodrom biti jedna od tri stanice za ovu novu turističku aktivnost. Obitelj Rossi ima, naime, vinograde na nekoliko lokacija u Istri i već su prošle godine najavili da svoje zahtjevnije i avanturama sklonije goste planiraju u sklopu vođenih degustacija proizvoda povesti u zračni obilazak njihovih vinograda. Cantinu u mjestu Radovani kod Višnjana otvorila je obitelj Tolj, vlasnica nagrađivane pelješke vinarije Saint Hills. Treće postaja bit će Stancija Meneghetti.

movigrad ljetni kamp

NOVIGRAD: Otvorene prijave za Ljetni kamp Movingrad

Foto MOT 08 Poreč

POREČ – MOTine opet zasjale na Plesomaniji s čak 8 pehara