in

POREČ – MOTine opet zasjale na Plesomaniji s čak 8 pehara

Foto MOT 08 Poreč

Među 500-tinjak plesačica vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta Istarske županije te deset istarskih plesnih studija, plesačice MOT-a se okitile se brojnim odličjima!

ples
Foto MOT 08 Poreč

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” predstavio se u Buzetu, na  Županijskom natjecanju plesnih grupa u modernom plesu, Plesomanija – s 14 sjajnih koreografija, voditeljica Chiare Pisak, Hane Čekić,  Aleksandre Hodak, Karle Vukoje i Nine Cerin.  

Na jedanaestoj  Plesomaniji, MOT 08 je  potvrdio  poziciju jakog plesnog kluba s izvrsnim  plesačicama, sjajnim voditeljicama i dobrom organizacijom. I zato su MOTine osvojile dva prva mjesta,  četiri druga mjesta i dva  treća mjesta.

Najmlađe, i najslađe plesačice , do četiri godine starosti, okupljene u skupini Lollypop , pod vodstvom Karle Vukoje, za svoje prvo natjecanje,  osim što su nagrađene  veeelikim pljeskom publike, osvojile su i drugo mjesto u kategoriji mini vrtićki uzrast za koreografiju „You got a friend in me“.

Vesele bonbončice iz skupine Candy,  svojom su energijom,  publiku doslovno podigle na noge! Izvele su  koreografiju    „Girl just want to have fun“ “ voditeljice Karle  Vukoje irasplesale publiku.

Skupina „Dolls“ već iskusne plesačice izvele su dvije koreografije „La vie en rose“ i „Voila“ za koju su osvojile visoko treće mjesto od ukupno 14 koreografija u kategoriji 1. i 2. razredi.  Za nagrađenu koreografiju zaslužna je voditeljica Hana Čekić.

Vesele plesačice iz skupine   Stars, voditeljice Hane Čekić,  sad su već prave profesionalke! Izvele su koreografiju „Wednesday“  i zasluženo dobile veliki pljesak.

Skupina Diamonds,  iskusna u natjecateljskim vodama, pod vodstvom Aleksandre Hodak, osvojila je drugo  mjesto u kategoriji 1 i 2. razredi  s koreografijom  „Istra „. U istoj kategoriji izvele su i koreografiju  „Goodbye“.

Skupina Dreams pod vodstvom Nine Cerin natjecala se u kategoriji 3. i 4. razredi  te su se predstavile s dvije koreografije: „Carol of the bells“ i „Dancing fool“. Osim velikog pljeska osvojile su i simpatije publike.

Razigrane Divasice,  voditeljice Chiare Pisak, predstavile su se s dvije koreografije i s obje su osvojile sjajno drugo mjesto! I to s “Lift me up ” u kategoriji 5. i 6. razredi i u kategoriji Showdance s koreografijom Willy Wonka.

Najbolja u kategoriji 7-ih i 8-ih razreda bila jeskupina Angels  voditeljice Chiare Pisak s koreografijom  “ Visine“. Angels-ice su osvojile još jedno prvo mjesto i to s koreografijom  „Tough lover“  u kategoriji Showdance.

Dobitna kombinacija ponovno su bile Angelsice i Infinity s koreografijom „Maybe we’ll se“ u kategoriji 7. i 8. razreda, osvojivši treće mjesto.

Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ zahvaljuje Gradu Buzetu, organizatoru Plesomanije;  „Mali veliki mikrofon“ na čelu s Alanom Poropatom, roditeljima koji su bili cijelo vrijeme uz tim studija, lokalnim medijima koji godinama prate rad udruge ali i Gradu Poreču koji je godinama vjetar u leđa svojom financijskom potporom i podrškom. 

MOTine čestitaju porečkoj Udruzi USB na ostvarenom uspjehu.

….

MOT 08 tu ne staje.

Uz redovite treninge i pripreme za nova natjecanja, Studio se sprema i za plesno ljeto u ljetnom kampu. U tijeku su upisi u plesni ljetni kamp za koji je ostalo još samo nekoliko mjesta u drugoj smjeni (15-27.07.).

Sve su informacije, kao i upisnica dostupne su na web portalu MOT-a, na linku:  https://www.mot08.hr/upisi ili kod predsjednice Udruge

Silvie Szabo Jurišević na broj telefona:  091 2062922 .

Foto Arhiv obitelji Rossi

NOVO U ISTRI: Helikopterom u obilazak vinograda i kušanje vina u tri vinarije na zapadnoj obali

Foto Konjički klub Philipos Poreč

POREČ: Izvrsni rezultati jahačica iz Philiposa na 2. kolu Istra kupa u preponskom jahanju