in

Obitelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na ljetovanju u Umagu

Foto Plava laguna PR

Od 23. lipnja u Umagu je omogućeno ljetovanje za 12-ero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, uz njihove SOS mame i tetu. Plava Laguna time je nastavila suradnju s SOS Dječjim selom Ladimirevci te omogućila djeci da uživaju u čarima pravog ljetovanja, u naselju Polynesia*** u Umagu.

„Plava Laguna još je krajem prošle godine ponudila smještaj za SOS obitelji s obzirom da smo svjesni da ovako malenim doprinosom možemo nekome uljepšati djetinjstvo. Drago nam je da su djeca iz Ladimirevaca kod nas, neka i drugi puta, te vjerujemo da će kući ponijeti lijepe uspomene iz našeg Umaga. A suradnju sa SOS Dječjim selom svakako ćemo nastaviti i dalje kroz različite aktivnosti“; naglašavaju iz Plave Lagune

 ‘Veseliji i ‘morskiji’ početak školskih praznika nismo mogli zamisliti. Naši maleni plivači i njihove SOS mame i tete proveli su predivno vrijeme u Umagu. Veliko hvala našim prijateljima iz Plave Lagune’- rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je SOS Dječje selo u Hrvatskoj – smješteno je dvadesetak kilometara od Osijeka, u valpovačkom selu Ladimirevci. To je selo poznato po brizi i ljubavi mještana koji se trude Ladimirevce učiniti lijepim i ugodnim mjestom za življenje. Danas, u 16 SOS kuća odrasta osamdesetero djece, koji čine zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovemo Dječje selo.

Osim djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Plava Laguna će i ove godine sudjelovati u nizu humanitarnih akcija za smještaj djece i njihovih obitelji u suradnji s udrugama civilnog društva, priopćeno je iz Plave lagune.

Foto IDS Umag

Anja Žužić (IDS): Grad Umag ne čini ništa po pitanju divlje gradnje

Foto Lions klub Poreč

POREČ: Lionsi završili akciju “Dajmo im da vide” za područja u kojima su naočale bogatstvo