in

Odgođen porečki Ironman 5150 triatlon

Nakon što su procijenili situaciju s pandemijom COVID – 19, epidemiološki okvir emitivnih zemalja kao i sigurnosnih mjera na tim tržištima, odlučeno je odgoditi Plava Laguna 5150 Poreč triatlon za termin 10. listopada, kada se inače održava tradicionalni porečki triatlon.

-U dogovorima s partnerima uključenim u organizaciju utrke odlučili smo se za objedinjeno jesensko izdanje natjecanja. Svi registrirani sportaši već su trebali zaprimiti email s dodatnim informacijama. Svima koji su već uplatili svoje kotizacije za Plava Laguna 5150 Poreč triathlon kotizacija se automatski primjenjuje za događanje na jesen, javili su iz porečke hotelijerske kuće Plava laguna.

Za sva dodatna pitanja natjecatelji se mogu javiti na croatia5150@ironman.com.

“Naš tim će nastaviti marljivo raditi kako bi stvorili uvjete za odličnu utrku u listopadu. Naši hoteli će i u svibnju biti otvoreni za sve goste koji su već rezervirali svoj smještaj i posluju prema najvišim higijenskim standardima”, zaključuju iz Plave Lagune.

Zahvaljuju se sportašima, volonterima i partnerima na razumijevanju. U međuvremenu predlažu da se dodatno vrijeme iskoristi za treniranje.

Više na https://www.ironman.com/races

Kozlevac: Sumnja se na južnoafrički soj – Nova poruka za građane Istre!

Bez struje 17. ožujka četiri porečka naselja