in

Poreč: Otvorene prijave za radionicu „Prepoznaješ li svoje potencijale za poduzetništvo?“

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u utorak 26. listopada 2021. u Domu obrtnika, s početkom u 12 sati održat će se besplatna radionica na temu „Prepoznaješ li svoje potencijale za poduzetništvo?“ koju će voditi Marinela Dropulić Ružić iz tvrtke Meraklis.

Doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić desetogodišnje znanstveno iskustvo u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima stavlja u funkciju razvoja pojedinca, organizacije, struke i društva. Vodila je i surađivala na domaćim i inozemnim projektima znanstvenog i stručnog karaktera te ima bogato iskustvo u provođenju istraživanja i analizi podataka.

U području metodologije istraživanja, turizma i razvoja ljudskih potencijala, uz brojne edukacije i sudjelovanja na znanstvenim i stručnim konferencijama dodatno se usavršavala u Škotskoj i Francuskoj. Autorica je priručnika “Što ako mladi žele raditi u turizmu?” ali i brojnih znanstvenih i stručnih članaka te je koautorica tri znanstvene knjige.

Vanjska je suradnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te joj rad i interakcija sa studentima predstavlja veliko zadovoljstvo.

Kolumnistica je portala Hrturizam.hr, a prije znanstvene karijere iskustvo je stjecala u hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u te u agenciji za posredovanje pri zapošljavanju. Certificirani je Executive i Whole Brain coach, čime se stavlja u službu podrške pojedincima, organizacijama i sustavu obrazovanja u razumijevanju i održivom upravljanju talentima.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće e-mail adrese: irena.sker@porec.hr  do utorka 26. listopada do 09.00 sati.

Ova edukacija jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova

lions klub poreč maslinik dobrote vižinada bajkini

Lions Klub Poreč završio berbu u „Masliniku dobrote“ u Bajkinima – Maslinovim uljem pomažu studentima poljoprivrede

novigrad biciklijada wonder

NOVIGRAD: Djeca i roditelji odlično su se zabavili na WONDER biciklijadi