in

Poreč prvi u Hrvatskoj nudi vožnju Jet-Carom, morskom jurilicom koja nalikuje sportskom autu

Photo: SaŠa MiljeviĆ/PIXSELL

U sklopu prosirenja turističke ponude Poreča i Istre turistima je u ponudi vozilo Jet-car, prvo u Hrvatskoj. Plovilo nalikuje sportskom automobilu, a pogonjeno je jet ski motorima s turbinom što mu omogućuje postizanje velikih brzina. Fotografirao ga je fotograf Pixsella Saša Miljević.

Kako je objavila Slobodna Dalmacija u ožujku u članku s nautičkog sajma u Zagrebu gdje je ova jurilica predstavljena izazvavši velik interes posjetitelja, radi se u o turskom mlaznom dvosjedu.

Unutrašnjost dvosjeda, pišu iz Slobodne Dalmacije, je kao u peglici iz lunaparka i prostora za unaprjeđenje ima puno. Oni koji se budu upustili u tu avanturu platit će vožnju od dvadesetak minuta 100 eura i sa selfiejem otići zadovoljni kući.

Prvi primjerci već su u Poreču, a iznajmljuje ih tvrtka MZ Prestige.

„U oblicima je popularnih modela sportskih automobila (Corvetta, McLaren, Porsche 911), naravno, bez službenih oznaka proizvođača. Kupci trebaju odabrati boju i snagu, pa tako model s Rotaxovim motorom iz skutera Sea Doo 130 za 40 čvorova brzine košta 35 tisuća eura, bez poreza. Cijena je sasvim opravdano takva jer, osim šarene plastike, tu nema nikakve dodatne opreme“, objavilo je Otvoreno more

Hrvatski turizam porastao u prvom polugodištu – Tri istarske destinacije u TOP 5 u 2023.

Foto Tanja Kocijančić

PRVI URBANI VRTOVI U NOVIGRADU – Građani dobili u najam mini-parcele za sadnju voća i povrća