in

POREČKO LJETO: Tomislav Bralić i klapa Intrade priredili spektakl

Foto Manuel Paljuh - TZ Poreč

Spoj starih i novih hitova te odlična atmosfera obilježili su koncert omiljene hrvatske klape

Na sinoćnjem koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade,porečkiTrg slobode preplavili su obožavatelji klapske pjesme. Svojim osobito mističnim baritonom, vokalom koji miluje toplinom, dodiruje opipljivom ljubavi te raznježuje iznimnom srdačnošću, Bralić je iskrenom lakoćom osvojio srca porečke publike.

Hitovima poput „Zora bila“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Samo more nosim ja u duši“, “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat jubit”, „Ne znam što me tebi vuče“ i brojnim drugima začarali su porečku publiku koja je gromoglasnim pljeskom nagradila svaku njihovu izvedbu. Publika je posebno emotivno primila izvedbu neslužbene istarske himne „Samo anđeli znaju“. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade imala je posebnu snagu zvuka i riječi te izrazito naglašen emotivni naboj koji su uspjeli prenijeti publici. Tomislav Bralić i klapa Intrade postali su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu najviše uživaju u dijeljenju emocija s publikom.

Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i šarm tople ljetne večeri, Poreč je dobio više od koncerta, dobio je spektakl za pamćenje u kojem su uživali domaći i gosti.

Porečko ljeto nastavlja ispunjavati gradske kantune, trgove i ulice bogatim programima koji su za sve Porečane i njihove goste besplatni i traju cijelo ljeto. Svi programi su objavljeni u kalendaru događanja na stranicama Turističke zajednice grada Poreča www.myporec.com, na Facebook stranici https://www.facebook.com/PorecIstria kao i na aplikaciji Moove, a dodatno TZG Poreč štampa i mjesečnu tiskanu verziju koja se može podignuti u Informativnom centru TZ-, objavila je Turistička zajednica grada Poreča.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici na linku:

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0TTFiZAHydjc3LjhAmFWrbVBUAPpAtS8Fhjgw5Vvj1fjpYdDcP64ppYBDyVYiqzoTl?notif_id=1688503094772325&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Foto Grad Novigrad

Ribarska tradicija u Novigradu: Dovršena gradnja izložbenog prostora buduće zavičajne zbirke

Foto Općina Kaštelir-Labinci

Povijesni trenutak za OPĆINU KAŠTELIR-LABINCI: Novi kružni tok u Labincima za manje gužve i sigurniju vožnju