in

Premium lifestyle magazin 100 % Istria proslavio prvi rođendan

Foto PR - PRemium image

U srijedu 5.lipnja u motovunskom Roxanich Winery&Hotelu, magazin 100% Istria proslavio je svoju prvu godišnjicu izlaženja. Partneri magazina, poslovni suradnici te osobe iz javnog i kulturnog života Istre imali su prilike uživati u baletu na vodi, u zalasku sunca kao kulisom pozornice. Za funkysound pobrinuo se DJ Neekshe.

Projekt koji je 2023. godine započela zagrebačka marketinška agencija NoStressMarketing pod vodstvom Ivana Mikulića, a u suradnji sa novigradskom PR agencijom Premium Image, time je zaokružio prvu godinu, a predstavljeni su i daljnji planovi.

Napomenimo da je 100% ISTRIA premium lifestyle magazine koji se bavi isključivo temama, ljudima i događanjima iz Istre te na taj način pozicionira Istru kao top destinaciju za život, posao, obitelj ili, naprosto, uživanje. 

– U sljedećem razdoblju ideja je proširiti distribucijski doseg, koji danas seže do Austrije, sjevernog dijela Italije i Slovenije te južno sve do Grčke gdje smo prisutni na charter flotama. Također, želja nam je trenutnu dvojezičnost (hrvatski-engleski) proširiti s dvostrukim brojem, odnosno, dodatnom talijansko-njemačkom verzijom, rekao je direktor izdanja Ivan Mikulić.

Sve prisutne pozdravili su Mladen Rožanić, vlasnik hotela Roxanich, koji je istaknuo važnost ovakvih projekata, te direktor TZ-a Motovun David Matković, koji je naglasak stavio na sjajnu mogućnost predstavljanja pojedinih destinacija unutar Istre, navodi se u priopćenju.

Biračko mjesto u Poreču - Vatrogasni dom - Foto Tanja Kocijančić

Objavljeni prvi podaci o izlaznosti na EU izborima. Manja nego 2019.

Biralište u Vatrogasnom domu u Poreču - Foto Tanja Kocijančić

EU IZBORI: Novi podaci o izlaznosti. Među najgorim u povijesti