in

PRILIKA ZA IZLET NA BRIJUNE: Uskoro počinju Dani otvorenih vrata koji nude izrazito povoljne cijene za sve

Od 18. do 27. listopada Nacionalni park Brijuni otvara svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima po izuzetno povoljnim cijenama. Izlet „Veli Brijun” moći će se rezervirati svaki dan s polaskom broda iz Fažane u 9 i 14 sati. Tijekom navedenog perioda za naznačene brodove cijena ulaznice za odrasle je 80 kuna, a za djecu iznosi 40.

Rezervacije su moguće na mail izleti@np-brijuni.hr od 14. listopada.

Uz plaćanje ulaznica posjetitelji se mogu odlučiti i za samostalni razgled otoka i svih njegovih vrijednosti pješice, biciklom ili električnim autićem. Promotivna cijena najma električnoga autića tijekom Dana otvorenih vrata je 100 kuna na sat.

Svi oni koji posjete Nacionalni park Brijuni 23. i 24. listopada (od 10 do 14 sati) mogu se pridružiti pokaznom branju maslina.

Nacionalni park Brijuni pripremio je i tri prigodna menija (cijena od 60 do 80 kuna) kako bi posjetitelji mogli iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i planirati cjelodnevni izlet na Brijunima.

Od 15. do 31. listopada za sve koji žele osjetiti jesenski ugođaj na Brijunima i provesti nekoliko dana družeći se s prirodom predviđene su akcijske cijene i za smještaj u depandansi Neptun. 

Porečani u Sesvetama zaradili dva jako važna boda – slijedi put u Francusku

Novigrad će ugostiti prijatelje iz gradova pobratima Sacile i La Réole