in

Pulska tvrtka donira fiskalne blagajne poduzetnicima u Sisačko-moslavačkoj županiji kako bi mogli početi s radom

Foto Vlada RH

Istrani su pokazali i dokazali da kada treba pomoći uvijek su na prvoj liniji. Pa tako zadnja dva tjedna svjedočimo brojnim donacijama i donatorima iz naše županije koji pomažu kako i koliko mogu. Javila nam se pulska tvrtka Adrinaut koja je ponudila toj potresom uništenoj županiji da polako krene naprijed. Konkretno, svoje fiskalne blagajne, mobilne i fiksne, zajedno s tehničkim suportom, dat će besplatno svim tvrtkama/obrtima/OPG-ovima koji rade s gotovinom, jer bez obzira na situaciju moraju kad-tad krenuti – i naravno izdavati fiskalne račune.

Osim softwera, uz to svima poklanjaju i tehničku podršku i to za cijelu 2021. godinu, pojašnjava nam vlasnica ove pulske firme Sanja Vale Čupić. Time im žele bar malo olakšati rad čim počnu raditi.

-Suosjećamo sa svima i tako možemo barem malo pomoći. Sve trgovine, saloni, ugostiteljski objekti i svi koji na terenu rade s gotovinom u Sisačko-moslovačkoj županiji mogu koristiti naša softwerska rješenja (blagajne) čim zatrebaju potpuno besplatno. Nudimo dvije varijante (softwer i app) – fiksna blagajna – softwer Poskok za veće sustave kao što su trgovine, ugostiteljski objekti, saloni koji imaju puno artikala/usluga. Druga je mobilna blagajna – android aplikacija Takuin za manje sustave i sve one koji žele izdavati račune u hodu. Aplikacija se instalira na mobitel ili tablet, pojasnila je vlasnica ove tvrtke.

Oni koji žele više informacija ili isprobati mogu ih kontaktirati na telefone 0914130808 ili 0915088977; te na e-mail: adrinaut@adrinaut.com. Mogu i preko Vibera. Više mogu pogledati na https://adrinaut.com/fiskalne-blagajne/

-Smislit ćemo kako još možemo pomoći ali ovo možemo ponuditi odmah, naglasila je Vale Čupić.

Bez vode 14. siječnja Kosinožići

MUP upozorava: Zbog Covida mladi više izloženi nasilju na internetu