in

Radio Istri ZLATNI STUDIO za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj!

Radio Istra je u utrci za najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj osvojio Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji najbolje radijske postaje! Dodjela se odvijala na prvom programu HRT-a.

Finaliste ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Zlatnog studija odabralo je rekordnih 300 tisuća glasova. Žiri je publici ponudio po pet kandidata u 19 kategorija iz područja glazbe, filma, kazališta, televizije i radija, a publika je putem kupona i online glasanja na Jutarnji.hr izabrala svoja tri favorita po kategoriji.

U kategoriji “Najbolja radijska postaja” u finalu su se našli Narodni radio, Radio Dalmacija i – Radio Istra, čime se najslušanija radijska postaja u Istri svrstala među tri najbolje radijske postaje u Hrvatskoj od njih gotovo 160 i među tri radijske postaje s najvećom podrškom glasača.

Radio Istra će ovom nagradom na najljepši mogući način proslaviti svoj 30. rođendan, a sve to zahvaljujući glasovima svoje publike.

Konkurenciju su istarskoj radii postaji činile radijske postaje koje signalom i koncesijom pokrivaju puno veće i naseljenije područje od Istre. Radio Istra se sluša u Istri, na Kvarneru i u Gorskom kotaru, ali i diljem zemlje i svijeta putem interneta.

Čestitamo!

Pula će se od Balaševića oprostiti u Areni

RK POREČ: S osvojena još dva boda ostaju vodeća momčad lige