in

Rođendanska fešta Rovinj FM-a – Dio prihoda ide dječjem odjelu za rehabilitaciju

Foto Rovinj FM

U Rovinju se, na mjestu koje domaći znaju kao ‘stara željeznička’, u petak, 12. kolovoza,  održala zabava koja je okupila, a zatim raspjevala i rasplesala brojne građane Rovinja. Riječ je o tradicionalnoj rođendanskoj proslavi Rovinj FM-a koja se u punom sjaju vratila nakon dvije godine stanke. Večer je započela uz hitove Atomskog skloništa koje je publika pjevala u glas s Atomcima, a svi zajedno otpjevali su i da “za ljubav trebat imat dušu”, što su i pokazali.  

Naime, ova je proslava imala i humanitarni karakter pa će tako dio prihoda biti doniran  Odjelu za dječju rehabilitaciju rovinjske Specijalne bolnice „Martin Horvat“.  

Nakon Atomaca, atmosferu je zagrijao Night Express Band uz najveće domaće i strane hitove uz koje je publika uživala, a svi zajedno stvorili su uspomene za pamćenje.  

“Presretni smo što se i ovoga puta tako velik broj građana odazvao na našu rođendansku  proslavu, što smo svi zajedno na jednu večer zaboravili na probleme i opustili se uz dobru  glazbu. Najljepše od svega jest to što smo svi zajedno učinili dobro djelo za našu malu zajednicu, ali i  svu djecu koja će se liječiti u rovinjskoj bolnici. Rovinj je još jednom pokazao da ima dušu!”, poručio je direktor Rovinj FM-a, Igor Franković. 

Izvor Rovinj FM

Porečka jedriličarka Nika Fornažar na Svjetskom prvenstvu u Portugalu

Požar - Ilustracija Foto DVD Žminj

Tri požara u nedjelju u Istri – Uz jake vatrogasne snage pomažu kanaderi i air traktori