in

TAR: MAREI ima novu, božićnu pjesmu “Smrznuto je sve”

U ovo predblagdansko vrijeme, hrvatski radijski eter preplavile su raznolike božićne i novogodišnje pjesme. Njima se pridružila i MAREI s novim singlom – „Smrznuto je sve“!

Marei o pjesmi:
„Jako sam si željela imati jednu božićnu s obzirom da jako cijenim i volim blagdan Božića. Tako sam ove godine uspjela nagovoriti Danijela da napiše nešto lijepo i evo – mislim da je baš uspio! S obzirom da smo oboje vjernici i držimo do toga, ova se pjesma odlično uklapa u naše stvaralaštvo i svjetonazor gdje blagdani i blagdansko vrijeme nisu samo vrijeme kuhanog vina i poklona, već vrijeme mira i nade. Tako smo u iščekivanju albuma prvijenca, Danijel i ja odlučili napraviti jednu božićnu pjesmu. Danijel Damjanović je inače autor mnogih pjesama kršćanske tematike koje je stvarao u suradnji s grupom Poklon početkom 2000. te to iskustvo spaja s modernim tematikama i zaista lijepo suptilno spaja duhovno i svjetovno, objasnila je Marei za portal Sound-report.com.

Autor glazbe i teksta je, ponovimo, Damjanović, a spot koji prati pjesmu snimljen je u kućnim uvjetima. Snimila ga je i montirala Janja Pilić, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

Marei, odnosno Marina Žužić je 23-godišnja djevojka iz Tara koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica. Iza nje je već nekoliko singlova i zanimljivih suradnji. Posjetite njenu službenu Facebook stranicu za više informacija https://www.facebook.com/mareimusic

POREČ: Zapažen nastup Đeni Dekleva Radaković na 70. Svjetskom natjecanju Trophee Mondial de l’Accordeon

dino kozlevac načelnik istarskgo stožera za civilnu zaštitu

Kozlevac: Brojke rastu, nema adventa ni dočeka na otvorenom, ali ni u hotelima