in

TAR: Mladi reper KARLO KRAMARIĆ treba glasove Istrijana u showu RAP SCHOOL

Karlo Kramarić iz Tara nastupa u showu RAP SCHOOL u organizaciji JOOMBOOSA i treba glasove svojih sugrađana iz Istre.
O čemu se radi pojasnio nam je 20-godišnji Karlo koji se u Zagrebu nalazi zbog studija na Kineziološkom fakultetu, ali i zbog ovog njemu važnog showa.

-U show sam ušao tako što sam poslao svoju prijavu za rap school u obliku videa u kojem pokazujem svoje rap skillove. Njima se to svidjelo i zvali su me na casting i odabrali 20 kandidata od ukupnih 200 koje su potom intervjuirali. Upao sam u prvih 20. Prvi dan sam upoznao kandidate i počelo je snimanje. U prvoj epizodi smo imali zadatak pred žirijem i publikom predstaviti sebe kroz neki svoj kratki nastup. Tu sam prošao uspješno, te sam nakon toga ušao u krug top 12, što znači da je u prvoj epizodi ispalo 8 kandidata, priča mladi Tarčan.
Nakon toga u drugoj epizodi imali su zadatak voditi rap battle (rap borbu) protiv odabranih kandidata. Tu je opet prošao u sljedećih top 8. Nakon toga uslijedila je treća epizoda u kojoj su imali zadatak da odabrana četvorka u dvije grupe napravi zajedničku pjesmu u kojoj su se trebali pokazati najbolje u svojem djelu.

-Nakon toga sam prošao u sljedeći krug, top 4, gdje smo svi morali napraviti svoju solo pjesmu i spot. U slučaju da s tom pjesmom prođemo, onda upadamo u veliko finale u kojem su jako bitni glasovi. Prošao sam i u to veliko finale i sada skupljam glasove kako bi do srijede skupio što više ljudi koji će me podržati i onda, shodne tome, ako budem imao najviše glasova, nosim pobjedu kući u Istru, kaže Karlo.


Bitni su mu sada glasovi Istrijana.

GLASA SE PREKO SMS PORUKA (cijena 3,72kn). Sms treba poslati na broj 666555 i u njemu napisati “RS2”.
Inače, u showu ga zovu Karlo K. Dodaje da je dijabetičar, ali ga to ne sputava, nego ide dalje sa svojim planovima.

lagur istarski švoj natječaj dodjela potpora

POREČ/VRSAR: LAGUR Istarski švoj dodijelio potpore TZ-u, Ugoru i Udruženju obrtnika

karate-klub finida poreč

Karate klub Finida osvojio županijsku ligu u katama