in

TAR obilježio početak Adventa – Djeca ukrasila vijenac, slijedi bogat blagdanski program

Djeca ukrasila adventski vijenac u Taru 2021. - Foto TZ Tar-Vabriga

Općina i Turistička zajednica Tar-Vabriga ove će godine prvi put obilježiti Advent na ponešto drugačiji način. Mjesto je ukrašeno božićnim lampicama i ukrasima ovih dana, a jutros su se u cijelu priču uključili mališani.

adventski vijenac tar djeca
Prvi adventski vijenac u Taru

Upaljena je prva svijeća na adventskom vijencu, čime je obilježen početak ovog najljepšeg dijela godine. A kako bi vijenac bio još ljepši i originalniji pomogle su vrijedne ručice dječice i teta iz vrtića „Morski Konjić“ i „Paperino“ . Naime, sami su izradili divne ukrase za adventski vijenac i pomogli TZ-u i općini u kićenju. Pa su tako zaslužili poklone kao znak pažnje koje su im uručili direktorica TZ-a Sanja Žužić i načelnik Nivio Stojnić.

tar advent djeca adventski vijenac
Foto TZ Tar-Vabriga

Od Žužić saznajemo da su pripremili zanimljiv program do 24. prosinca u kojem će moći uživati baš svi veliki i mali. Osim bogato i lijepo ukrašene glavne Istarske ulice i obližnjeg parkića, pripremaju prigodni zabavni program. Ugostiteljski objekti pripremit će prigodnu gastronomsku ponudu po promotivnoj cijeni, pa pozivaju posjetitelje da im se pridruže.

Detaljan program događanja bit će uskoro objavljen. Ako im epidemiološke mjere budu to omogućavale, na sam Badnjak otvorit će 1. Tarsku Božićnu bajk i premijerno izvesti božićnu interaktivnu šetnju centrom Tara „Gdje je nono Mraz“, te predstavu „Božićne nevolje patuljka Pina“ u suradnji s Istra Inspiritom.

Foto TZ Tar-Vabriga adventski vijenac djeca 2021
Foto TZ Tar-Vabriga

peškera grad poreč

Pismo građana o uređenju PEŠKERE: NE novom starom gradu – Javno savjetovanje trebalo bi duže trajati

Foto Općina Vižinada

VIŽINADA prva po izdvajanju hrvatskih općina za obrazovanje