in

TAR: Zbog lošeg vremena odgađa se Nacionalni šampionat rezidbe maslina – Određen novi datum

Udruga maslinara Istarske županije Olea poziva zainteresirane na 11. nacionalni šampionat rezidbe maslina u obliku polikonične vaze. Međutim, umjesto subote, 2. travnja, organizator javlja da će se zbog loše vremenske prognoze prvenstvo odgoditi za iduću subotu, 9. travnja.

Sve ostalo ostaje isto – natjecanje starta u 10 sati i održat će se u masliniku kod nogometnog igrališta u Taru, uz cestu za Lanternu, a pod pokroviteljstvom Upravnog odjela za poljoprivredu Istarske županije, Općine Tar-Vabriga i Turističke zajednice općine Tar-Vabriga.

Svi zainteresirani maslinari mogu dobiti dodatne informacije kod tajnika udruge Zdenka Barca na brojeve telefona 052/434 089, 095 911 3000 te na internet stranicama www.olea.com.hr.

Prijave za natjecatelje primat će se zaključno do početka rezidbe ili na gore navedene brojeve ili na e-mail: agroporec@pu.t-com.hr ili olea.udruga@gmail.com.

Ilustracija - Foto Waldemar Brandt za Unsplash korona covid maska

Istra – U četvrtak bolje vijesti iz stožera

Vijećnici Funtane - Foto Tanja Kocijančić 30-3-2022

Vijećnici FUNTANE brzi: Odlučili koje će udruge financirati i usvojili izvješće o radu načelnika s važnim novostima za žene