in

U porečkoj Novoj Vasi otvorene kreativne radionice za djecu i odrasle „Radost stvaranja“

Radost stvaranja u Novoj Vasi

U ponedjeljak, 1. srpnja 2024., dugogodišnja članica i dopredsjednica Likovne udruge Poreč, Silvija Knežević, svečano je obilježila otvaranje samostalne djelatnosti koja nosi naziv „Radost stvaranja“. Svečanost otvaranja trajalo je cijelo poslijepodne i posjetilo ju je veliki broj djece, roditelja, prijatelja i znanaca. Djeca i odrasli uživali su stvarajući u opuštenoj atmosferi uz radosnu i uzbuđenu Silviju. 

Obrt je to za kreativne radionice likovnog stvaralaštva za djecu od 5 godina nadalje  i odrasle čije je otvaranje sufinancirano programom samozapošljavanja od strane HZZO-a. Osim toga, obrt je registriran za izradu raznovrsnih ukrasnih i uporabnih predmeta, umjetničko stvaralaštvo i dr. Sjedište obrta se nalazi u Novoj Vasi, a Silvija je spremna radionice održavati i na poziv u drugim mjestima, proslavama i feštama.

Radionice će se održavati u skupinama od 6 do 10 polaznika a  po potrebi i individualno.

Ciljevi radionica su omogućiti djeci slobodu izražavanja emocija kroz poticanje i razvijanje kreativnosti, mašte i interesa djece za razlićite vidove likovnog izražavanja. Radost stvaranja omogućit će im razvoj fine motorike, upornost, koncentraciju i učenje novih vještina.

Otvaranjem upravo  takvog vlastitog obrta Silvija je ostvarila svoj vječiti san o tome da radi s djecom upravo ono što voli. Ideja ima puno, ali sve će se u hodu prilagoditi potrebama korisnika. 

Osnovne informacije, termini i detalji radionica biti će objavljivani na profilu „Radost stvaranja – Silvija Knežević“ na Instagram i Facebook stranicama.

Ovo je njen kontakt: Silvija Knežević, Porečka 24, NOVA VAS telefon  091 191 1976. E mail: silvijaaknezevic@gmail.com , prenijela nam je predsjednica LUP-a Ester Diklić.

nagrađeni odlični učenici poreč

POREČ: Prijem i novčane nagrade za odlikaše i osvajača Oskara znanja

poreč učilište koncert jazz

Tamara Obrovac Quartet otvara 29. sezonu Jazza u lapidariju u Poreču