in

U Poreču prigodna blagdanska fešta Centra za inkluziju i podršku u zajednici

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Loris Peršurić pridružio se danas tradicionalnoj predblagdanskoj proslavi članova Centra za inkluziju i podršku u zajednici Poreč koja djeluje u Špadićima.

Svečanosti, koja se već tradicionalno održava povodom blagdana i obljetnice postojanja Centra, pridružili su se i članovi svih Centara za inkluziju i podršku iz cijele Istre, te Ozren Catela, predsjednik Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, ali i glazbenici volonteri i roditelji, prijatelji i volonteri, pa je fešta bila vesela uz muziku i zakusku. Korisnici su za ovu prigodu prostor sami dekorirali svojim rukotvorinama. Gradonačelnik i članovi Centra su uz bend i zapjevali, a bila je ovo prilika i da se članovi Centra pozovu na primopredaju donacije trkača s Adventske utrke, koje će održati u subotu, 23.prosinca.

Naime, Adventska se utrka već tradicionalno održava u Poreču, a prihode od kotizacija uplaćuju se za humanitarnu svrhu,  pa će ove godine to biti pomoć u radu Centra za inkluziju i podršku u zajednici Poreč, objavio je Grad Poreč.

Foto Likovna udruga Poreč

Otvoreni “Tarska vrata i portuni” – skupna izložba članova Likovne udruge Poreč

Foto Grad Poreč

POREČ: Potpisan ugovor za gradnju novog vrtića i jaslica u Novoj Vasi