in

U Poreču uređeno nekoliko piknik zona za građane

Foto Grad Poreč - Nova Vas

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavlja s uređenjem igrališta na području grada i prigradskih naselja prema iskazanim željama mještana i predstavnika mjesnih odbora. Tako je ovih dana završeno postavljanje drvenih sjenica, odnosno uređenje piknik zona kraj dječjih igrališta u Novoj Vasi i Varvarima (Ulica Piantade), Ladrovićima, u središtu naselja Červar, te u Spinčićevoj ulici u centru grada.

Sjenice su postavljenje na betonske podloge, te imaju ugrađene stolove i klupe za ugodnije druženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci.

Foto Grad Poreč - Spinčićeva ulica
Foto Grad Poreč – Spinčićeva ulica

Tako su sjenicu u naselju Červar već sinoć isprobali mještani i predstavnici mjesnog odbora Veli Maj, a druženje za danas najavili i stanari Spinčićeve ulice.
Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posadit će se trava, a najesen po potrebi i dodatno hortikulturno urediti.

Foto Grad Poreč - Červar
Foto Grad Poreč – Červar

Postavljanje piknik zona po gradskim i prigradskim naseljima pokazalo se kao dobro prihvaćeno od strane mještana i gostiju, pogotovo jer su najčešće postavljene uz dječja i polivalentna igrališta kao dodatni sadržaj. Grad Poreč i UO za komunalni sustav i dalje će nastaviti s uređenjem i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana, objavio je Grad Poreč u priopćenju.

policija traka mjesto nesreće

ŠOK NA GRADILIŠTU U ISTRI: Prilikom iskopa pronašli granatu

Foto Grad Poreč vatrogasci

Obrana od poplava: Porečki vatrogasci održali pokaznu vježbu za kraj EU projekta STREAM