in

U prodaji novi 163. broj časopisa Bujština

Bujština

Od srijede 13. travnja na kioscima i drugim prodajnim mjestima dostupan je novi, 163. broj Bujštine I ovoga puta Bujština donosi niz zanimljivih priča i intervjua, zabilježena su i sva važnija događanja na području sjeverozapadne Istre, a tu su i stalne rubrike sa zanimljivim informacijama i korisnim savjetima. 

U ovom broju naći ćete među ostalim opširni razgovor a Zrinkom Bokulić, predsjednicom uprave novigradskog Aminessa, turističko-hotelijerske tvrtke čije je poslovanje posljednjih godina obilježeno značajnim rastom i širenjem diljem hrvatske obale.

Tu je i intervju s Amirom Kazićem Leom, poznatim pjevačem, ali i humanitarcem, koji već dugi niz godina živi u Brtonigli. Na stranicama 163. broja naći ćete i druge zanimljive intervjue, od Sonje Jelače, prve hrvatske članice Europskog golf saveza, do mladih talentiranih umaških skijaša, Eme Božić i Marka Bokavšeka.  

Zabilježena su na stranicama Lista i ovoga puta sva važnija događanja na području Bujštine između dva broja, a ima tu još niz tema iz sporta, kulture, poduzetništva, obrazovanja, komunalnih vijesti i informacija i još mnogo, mnogo toga.

Puno je tu još tema, reportaža i priča, i zato – potražite i istražite novu Bujštinu!

Daria Linda Grebac, nova direktorica TZ-a Kaštelir

Turistička zajednica Kaštelira dobila novu direktoricu

Fritaja - Foto Tanja Kocijančić žminj

Proljetne fritaje u konobama i agroturizmima središnje Istre