in

U srcu Istre: Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu 2023. Prijave u tijeku

Foto Centar za mlade Alarm Pazin

Članovi i volonteri CMA Pazin ponosno nastavljaju tradiciju održavanja turnira u vaterpolu na Zarečkom krovu te pozivaju sve zainteresirane ljubitelje sporta, prirode i dobre zabave da im se i ove godine pridruže na omiljenom slapu.

Foto Centar za mlade Alarm Pazin
Foto Centar za mlade Alarm Pazin

Centar za mlade Alarm Pazin, udruga mladih i za mlade, osnovana je 2015. godine s ciljem okupljanja i jačanja aktivnosti mladih u gradu Pazinu usmjerenih prema boljoj kvaliteti života i provođenju slobodnog vremena. Dio je aktivnosti naslijedila od nekadašnjih pazinskih klubova, a jedna od njih je i organizacija vaterpolo turnira na Zarečkom krovu.  

Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu održat će se u subotu, 22. srpnja 2023. godine. Riječ je o dugogodišnjoj i prepoznatljivoj manifestaciji koja već dvadesetak godina okuplja velik broj posjetitelja različite dobi i interesa, a sve u svrhu promocije aktivnog provođenja slobodnog vremena u obliku sportskih aktivnosti, poticanja zdravih navika i boravka u prirodi, očuvanja prirode i lokalnih resursa te razvoja osjećaja pripadnosti i zajedništva, čime Zarečki krov (p)ostaje prepoznatljivo mjesto za sportske aktivnosti, susrete i druženja. Cjelodnevni događaj uključuje sportski i zabavni program, uz završno slavlje u Caffe bar Sax.

  • Za turnir u vaterpolu svaka ekipa mora imati 5 igrača +2 zamjene, osmisliti originalan naziv ekipe te platiti kotizaciju u iznosu od 50 eura. Kotizacija uključuje majice za svakog igrača, marende te poneko iznenađenje.
  • Osim samog turnira, posjetitelji manifestacije mogu se prijaviti za natjecanje u skokovima i žabicama, koje će se odvijati u zasebnim kategorijama (djeca i odrasli).

Za natjecanje u vaterpolu, skokovima i žabicama možete se prijaviti porukom na društvenim mrežama CMA Pazin (Facebook Instagram), na e-adresu cmalarm.pazin@gmail.com ili na službeni broj +385 91 483 4391 (Roberta). Prijave su otvorene su do 20.7.

Ako i niste natjecateljski tip, predlažemo da se svejedno dođete odmoriti i uživati u blagodatima pazinske oaze te nezaboravnih sportskih prizora, vodenih aktivnosti i vratolomija, koje će pratiti zabavni komentari voditelja i sudaca. Valja napomenuti da će se turnir održati uz maksimalnu brigu o okolišu, a poziva se sve sudionike da parkiraju na parkiralištu kraj predjela Jezerce. Parking je za sudionike i posjetitelje manifestacije besplatan.

Rezervirajte 22. srpnja u svojim kalendarima i provedite ljetnu subotu u dobrom društvu i odličnoj atmosferi, pokažite nam i dokažite svoje sportske vještine, a najbolje čeka i pokoja nagrada vrijedna.

Događaj je organiziran u suradnji s Gradom Pazinom, Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, Turističkom zajednicom Središnje Istre i uz pomoć donacija privatnih poduzetnika iz Pazina i okolice.

Sve informacije vezane za manifestaciju možete pronaći u samom događaju ili na društvenim mrežama (Facebook Instagram) te mrežnoj stranici Centra za mlade Alarm Pazin.

Foto POU Rovinj

Muzej Grada Rovinja priređuje izložbu “Zaklon od neba” Lidije Šeler

Foto Usluga Poreč

POREČ: Na Gradskom groblju uskoro velik broj novih niša za urne i lijesove