in

Ugledni The Times uvrstio Vrsar među pet skrivenih hrvatskih bisera

Foto TZ Vrsar

“Dubrovnik i Split su lijepu, ali Hrvatska nudi još više”, pišu iz britanskog The Timesa

Potaknuti uvođenjem eura i ulaskom Hrvatske u Schengen, iz britanskog The Timesa su odlučili osvrnuti se na nekoliko domaćih destinacija koje nisu toliko popularne, a trebale bi biti. Kako kažu, Dubrovnik, Hvar i Rovinj su nesumnjivo među najljepšim mjestima, no Hrvatska nudi još više.

“S ulaskom u Schengen i uvođenjem eura, 2023. mogla bi biti godina u kojoj ćemo istraživati manje poznata mjesta u Hrvatskoj”, napisali u svom tekstu.

Među top pet skrivenih bisera tako navode Vrsar koji je, pišu, čak i Casanova u 18. stoljeću posjetio dva puta te tamo, naravno, imao aferu. Osim prirodnih ljepota i znamenitosti, preporučuju i izlet brodom do Limskog kanala, kupanje u špilji te ručak u restoranima uz obalu i uživanje u kamenicama i iznimno ukusnim dagnjama, prenosi Jutarnji list .

Nakon Vrsara The Times na drugom mjestu izdvojio Rastoke, te potom Drvenik Veli i Drvenik Mali, a  na kraju liste The Timesa nalazi se Lumbarda na Korčuli koju nazivaju ugodnim, prijateljskim mjestom.

Cijeli članak pročitajte na  https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/the-times-izdvojio-pet-skrivenih-bisera-u-hrvatskoj-ove-destinacije-turisti-jos-nisu-otkrili-15292816

Originalan članak čitajte na portalu The Timesa na linku https://www.thetimes.co.uk/article/the-secret-guide-to-croatia-best-places-visit-3z0tzn6zk

Rampa uz Ulicu Olge Ban

POREČ: Usluga poziva građane da dođu po propusnicu za prolaz ulicom uz Park Olge Ban

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Obrtnici Poreštine ulaze u 2023. s optimizmom i otplaćenim kreditom