in

VIŽINADA: ELVIS GERŽINIĆ pobijedio – On je SUPER TATA ANIMATOR

Foto: Privatni album

Elvis Geržinić iz Vižinade uspio je glasanjem čitatelja osvojiti lijepu titulu – na natječaju portala Miss 7 mama postaj je Super tata u kategoriji Tata animator.

-Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač. Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet, piše na ovom portalu.

Supruga ga je prijavila na natječaj, a evo što na portalu piše o njemu:

“Ja sam djevojčica Meri. Još sam malena. Imam malo godina, ali jako dobro znam da Jakov iz mog vrtića luduje za Supermanom, a moj dečko Jure za Spidermanom. A ja sam luda za mojim Supertatom. Elvis mu je ime. Jako mi fali jer je po cijeli tjedan daleko od mene. On vozi kamion. Veliki, bijeli kao snijeg. I putuje po Europi, daleko, od zemlje do zemlje. Moja mama kaže da ga ceste grle umjesto nas da ne bude tužan. Ono što moj tata meni sve ispriča kad me navečer zove, ne stane ovdje. On ne čita slikovnice kao mama, nego izmišlja svašta, nove priče i likove, čudne stvorove maštovitih imena koja umjesto voća jedu oblake. Moj tata svira i saksofon. A imam i veeeeliku seku koja isto svira saksofon. Onaj malo manji. A ja? Ja sviram najmanji! To mi je tata naručio kod Djeda Mraza.

Kad tata subotom dođe kući, s vrata nam vikne: “Prdac mali, prdac veliki, za pola sata nastupamo!” A onda krene muzika. Tata pjeva i puše, seka isto, a ja ih pratim, okrećem im note i bojim svoje djetinjstvo u najljepše boje! Bez moga Supertate bilo bi sve puno tužnije… Samo on zna u dva dana zbiti i priče i note i pjesme i penjanje na brdo blizu našega sela. A kad je daleko, samo su njegove ruke tako duge da me mogu maziti po kosi dok ne utonem u san. Ceste, čuvajte mi tatu…”

Elvis je vrlo svestran, jer osim što brine o obitelji, stigne i svirati u Limenoj glazbi Zajednice Talijana Vižinada i raditi u mjesnom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Elvis je vrlo aktivan u svojoj zajednici. Radi kao vozač kamiona, pa ga uglavnom preko tjedna nema kod kuće. Zato kada dođe vikendom je fešta!

Čestitke Elvisu i njegovoj obitelji!

MISTERIJ RIJEŠEN: Novac zaplijenjen s drogom na Dimensionsu nije UKRADEN iz zgrade policije – PRONAŠLI SU GA!

Startao biciklistički ISTRIA GRANFONDO – Pogledajte koje će ceste po Istri biti zatvorene