in

VIŽINADA poziva: Izvadite recepte svojih nona i prijavite se na Slatku Istru

Foto TZ Vižinada

Bliži se jubilarno 25. izdanje Slatke Istre koje će se održati u Vižinadi, u organizaciji Turističke zajednice Općine Vižinada  14. kolovoza 2023.. TZ poziva vrijedne ruke domaćica kako bi svi skupa ponovno oduševili posjetitelje i pokazali što su nam naši stari ostavili u naslijeđe.

-I zato drage domaćice i domaćini koji volite spravljati tradicionalne istarske kolače, molimo vas da se i ove godine odazovete na naš poziv i sudjelujete sa svojim kolačima na Slatkoj Istri. Kao i uvijek, slastice koje možete napraviti za izložbu su pandešpanj, pinca, bucolaj, štrukolo ili povetica, fritule, cukerančići, kroštule, briskve i paštine… Za svaki izrađeni kolač dajemo simboličnu naknadu od 10 eura, a po osobi preuzimamo maksimalno osam različitih uzoraka kolača. Ostale vrste kolača ćemo preuzimati, ali bez simbolične naknade. Sve kolače na izložbi Slatke Istre ocjenjivat će stručni žiri, a najbolje ćemo prigodno nagraditi, poručuju iz TZ-a.

Kolače će preuzimati 13. kolovoza u poslijepodnevnim satima, a prije toga će svakog tko se prijavi radi dogovora. Za sve informacije možete nazvati na broj telefona 052/446-110 ili putem e-maila info@tz-vizinada.hr te Facebook stranice Slatka Istra u Vižinadi.

Foto Dolija PR - Marija Vareško

Istarsko maslinovo ulje Dolija osvojilo medalju renomiranog „Der Feinschmeckera“ koji donosi 150 najboljih u svijetu

NE OBJAVLJUJ

Istarskoj županiji ponovno petica iz proračunske transparentnosti