in

Župan primio pobjednicu festivala Sanremo Junior Zoe Šestan

Boris Miletić i Zoe Šestan - Foto Istarska županija

Dvanaestogodišnja Zoe Šestan iz Pule ovogodišnja je pobjednica festivala Sanremo Junior koji se održao na pozornici prestižnog Teatra Ariston, a povodom ovog velikog uspjeha danas ju je primio istarski župan Boris Miletić, zajedno s pročelnikom Upravnog odjela župana Ivanom Glušcem.

„U ime Istarske županije i svoje osobno čestitam ti na ovom izvanrednom postignuću. U sportskim i drugim natjecanjima običava se reći da je važno sudjelovati što je točno, ali je još ljepše osvojiti nagradu i poput tebe biti pobjednicom Sanrema Junior. Vijest o tvojoj pobijedi nas je sve oduševila, a imali smo te prilike čuti ne jednom tako da poznajemo tvoj vokalni kapacitet. Pohvalan je i odabir pjesme koja ima svoju posebnu poruku, što je sigurno dodatno doprinijelo ocjenama žirija. Možeš biti itekako ponosna, a s druge strane možeš biti primjerom i poticajem svojim vršnjacima. Pred sobom imaš cijeli život i pregršt mogućnosti i siguran sam da ćeš ih, kao i do sada, znati iskoristiti“, poručio je župan Miletić. 

Kako je rekla mlada pjevačica, na Sanremu je bila najveća konkurencija od svih festivala na kojima je do sada bila.

„Stvarno su svi bili genijalni što se tiče pjevanja i nisam uopće mogla procijeniti tko će pobijediti, ali mislim da je možda kod žirija presudio čitav scenski nastup i pjevanje, kao i poruka“, kazala je Zoe koja je publiku i žiri osvojila izvedbom pjesme “Stand Up” britanske glumice i pjevačice Cynthije Eriv, a podršku joj je u cijelom procesu pružila jazz pjevačica Lela Kaplowitz.

Prema riječima njezine majke Rosane Nenadić, pjesma promovira jednu općeljudsku temu, presudnu u ovome momentu, a  to je da uvijek postoji nada. 

Festival Sanremo Junior je natjecanje koje okuplja najbolje mlade pjevače soliste od 6 do 15 godina iz cijelog svijeta, objavila je Istarska županija u priopćenju.

Vrsarski vrtić Tići - Foto Tanja Kocijančić

NEMA DOGOVORA Odgajateljice u Funtani i Vrsaru ipak idu u štrajk. Sindikat tvrdi da nema socijalnog dijaloga. Načelnik Gerometta razočaran

Cigarete - Foto Carinska uprava RH

Vozači ‘pali‘ s 300.000 tableta i 100.000 cigareta. Carina otkrila još nešto