in

Besplatno savjetovalište – Prijave u tijeku za dermatologa po porečkim mjesnim odborima

Foto Grad Poreč

Nakon velikog odaziva na prve termine besplatnog savjetovališta za prevenciju malignih bolesti kože održane 30. rujna, otvorene su prijave za druge termine koji će se održati u utorak 12. listopada. Savjetovalište je individualno i besplatno, a odvija se u sklopu aktivnosti projekta „Prijatelj Suncu“ koji provodi Grad Poreč u partnerstvu s Općinom Malinska-Dubašnica. Projekt ima za cilj podizanje svijesti građana Poreča i Malinske o važnosti prevencije malignih oboljenja kože, te poticanja da pravilnim ponašanjem i odgovarajućom zaštitom smanje rizik obolijevanja od ove sve češće bolesti.

Savjetovalište će voditi doktorica Sendi Matić, dr. med., spec. dermatologije i venerologije iz Specijalne bolnice Medico Rijeka.

Za dolazak na savjetovanje obvezna je prethodna najava projektnom timu Grada Poreča telefonom na broj 052 633 785 ili mailom na adresu gospodarstvo@porec.hr

Građani koji na savjetovanje dođu bez prethodne najave neće moći obaviti pregled, već će im se dodijeliti jedan od budućih termina održavanja savjetovališta u listopadu ili studenom.

Za savjetovanje u najbližem mjesnom odboru mogu se predbilježiti i građani koji nemaju prebivalište na području tog mjesnog odbora.

Prijave se zaprimaju najkasnije do ponedjeljka 11. listopada u 14 sati. 

Lokacije i satnica savjetovanja: UTORAK 12.10.2021.

9:30 – 10:30 MO BADERNA (školska zgrada, 1. kat)

10:45 – 11:45 MO ŽBANDAJ (prostorije Poduzetničkog inkubatora Poreč)

12:00 – 13:00 MO VARVARI (školska zgrada, 1. kat)

13:45 – 14.45 MO FUŠKULIN (Društveni dom)

15:00 – 16:00 MO ANKE BUTORAC (Trg kneza Branimira 2, prostorije DND Poreč)

katarina nemet

Nemet o veledrogerijama: Za rješavanje dugova u zdravstvu ključne su reforme

pazin društvo naša djeca

PAZIN: Bogat program Dječjeg tjedna – razmjena igračaka, radionica zdrave prehrane…