in

Mjesec poduzetništva u Poreču – U srijedu predavanje Zdrave marende na poslu

Foto Grad Poreč - Andi Bančić

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 11. listopada 2023. u Velikoj vijećnici Grada Poreča (Obala m. Tita 5) s početkom u 13 sati održat će se predavanje Zdrave marende na poslu.

Predavanje će obuhvatiti uvodni dio o pravilnoj prehrani u svakodnevnom životu, planiranje obroka te će se dati konkretni primjeri za dobro izbalansirane kvalitetne marende za sve poslovne ljude koji nemaju puno vremena za pripremu svojih obroka. Primjeri su jednostavni, lako dostupni te ne zahtijevaju dugo kuhanje. Cilj je motivirati i dati ideje onima koji žele unaprijediti kvalitetu svakodnevne prehrane na poslu i kod kuće. Predavanje će održati Nina Penezić Blažević, mag. nutr., voditeljica Odjela za promociju zdravih stilova života u Službe za javno zdravstvo i promicanje zdravlja pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije.

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na email adresu: gospodarstvo@porec.hr do utorka 10. listopada do 14.00 sati.

-Navedeno predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, navodi se u priopćenju Grada Poreča.

triatlon poreč 2021. volonteri

IRONMAN POREČ u nedjelju zatvara ceste za promet: Pogledajte detaljno mapu

Foto Crveni križ Poreč

Darivanje krvi u Poreču – Vladimir Beato poklonio 105. put. Imaju i jednu novu darivateljicu