in

NOVIGRAD: Ovo su ljetni termini besplatnog stručnog savjetovanja o zdravoj i pravilnoj prehrani. Rezervirajte termin

Foto Дарья Яковлева za Pixabay - Ilustracija

Pozivamo sve građane Grada Novigrada da iskoriste mogućnost stručnog savjetovanja o zdravoj i pravilnoj prehrani, kako biste sačuvali i brinuli se za vaše zdravlje. Savjetovalište za prehranu u Novigradu djeluje u prostorima za udruge u prizemlju novigradske Sportske dvorane, a idući termini savjetovanja za srpanj, kolovoz i rujan su:

  • Srpanj :15.7.
  • Kolovoz : 26.8.
  • Rujan : 9.9.; 23.9.

Od ožujka 2023. godine usluge Savjetovališta za prehranu sufinancirane su sredstvima Grada Novigrada, te su dostupne jednom ili dva dana mjesečno u Novigradu. U Savjetovalištu za prehranu možete dobiti stručnu pomoć magistra nutricionizma kako bi dobili informacije o pravilnoj uravnoteženoj prehrani i usvojili zdrave životne navike, ili pomoć pri izradi planova prehrane kod određenih bolesti i stanja. Sve usluge Savjetovališta besplatne su za građane i nije potrebna uputnica, ali je potrebno unaprijed rezervirati termin savjetovanja na sljedeći način:

Prvo savjetovanje traje oko 60 minuta, a uključuje razgovor (opći podaci, anamneza, lijekovi itd), mjerenja te pisane upute za prehranu, dok naknadna kontrolna savjetovanja traju oko 30 minuta, a najčešće uključuju mjerenja i praćenje napretka. Broj dolazaka nije ograničen pa korisnici mogu doći koliko puta žele.

Foto Hrvatski karate savez poreč

Aktivnosti Svjetske karate federacije okupljaju 4.000 mladih karatista u Poreču

Foto TZ Vižinada - Sebastijan Skoko

Ljeto u Vižinadi uz vinske večeri, predstave i Slatku Istru