in

Pulska bolnica objavila koji će odjeli početi s radom u novoj zgradi, uključivši centralno naručivanje

Pulska bolnica u svom je priopćenju za javnost obavijestila koje su se polikliničke djelatnosti preselile u novoizgrađeni Objekt 2 i kada su počele, odnosno počinju s radom na adresi Zagrebačka 30 prema.

Donosimo raspored:

– Poliklinika Odjela za otorinolaringologiju započela je s radom u novim prostorima i prima pacijente u općoj otorinolaringološkoj ambulanti, audiološkoj i ambulanti logopeda. Dijagnostika audiologije se još uvijek nalazi i radi na starom lokalitetu.
– Poliklinika Odjela za pedijatriju započet će s radom u novim prostorima 30. prosinca 2019. godine. Hitna pedijatrijska ambulanta i dnevna bolnica primat će pacijente radnim danom od 8 do 16 sati. Nakon 16 sati, neradnim danima i  blagdanima, hitni i pacijenti dnevne bolnice primaju se na Odjelu pedijatrije ( 5. kat zgrade Ginekologije).
– Poliklinika Odjela za anesteziju (opća anesteziološka ambulanta) i ambulanta za bol započet će s radom u novim prostorima 2. siječnja 2020. godine.
–  Šalter centralnog naručivanja na lokaciji nove poliklinike započet će s radom 13. siječnja 2020. godine. Šalteri centralnog naručivanja radit će na obje lokacije (Zagrebačka i Negrijeva ulica).

Izvrstan novogodišnji koncert glazbenih snaga zajednica Talijana Tar i Vižinada

Izvrstan novogodišnji koncert glazbenih snaga zajednica Talijana Tar i Vižinada

EU penalizira hrvatske komunalne tvrtke s 200 milijuna kuna - POREČ kažnjen s 53 milijuna, a ROVINJ s 20 milijuna kuna

POREČ: Usluga i Odvodnja potpisale dodatak kolektivnom ugovoru za veće plaće radnika