in

SELIDBA U TIJEKU: Prva dva odjela od sutra, 9. prosinca, u novoj pulskoj bolnici!

Foto Grad Pula

Svakim smo danom sve bliži dovršetku izgradnje nove Opće bolnice u Puli, a upravo je u petak započelo preseljenje dvaju odjela koji će već od ponedjeljka 9. prosinca, pacijente dočekati u novim, suvremeno opremljenim prostorijama. Riječ je o Odjelu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i Odjelu za dermatologiju i venerologiju koji će se nalaziti u novoizgrađenom prostoru u prizemlju zgrade Poliklinike nove bolnice.

Odjele su u petak obišli pulski gradonačelnik Boris Miletić u pratnji ravnateljice Opće bolnice Irene Hrstić i predsjednika Upravnog vijeća bolnice Valerija Drandića.

„Drago mi je da nova Opća bolnica u Puli polako postaje stvarnost. Gotovo je pa neusporedivo stanje u odjelima koje danas imamo u odnosu na ono što smo imali do sada – vjerujem na zadovoljstvo svih djelatnika, ali i svih pacijenata“, kazao je gradonačelnik Miletić.

Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije nalazi se u suterenu Objekta 2, a Odjel dermatologije i neverologije – prizemlje Objekta 2 u Zagrebačkoj ulici. Radno vrijeme, brojevi telefona, faksa i elektronske adrese Odjela ostaju nepromijenjeni.

Izvor: Grad Pula

NOVA TRAGEDIJA ZBOG BRZINE: Mladi motociklist poginuo na Medulinskoj cesti

Humanitarna akcija policije ”Budi nekom djetetu Sv. Nikola” razveselila mališane bez skrbi i s poteškoćama u razvoju u cijeloj Istri