in

AQUACOLORS POREČ OTVORIO VRATA – Najveći vodeni park u Hrvatskoj čeka vas s još više zabave i velikim iznenađenjem!

Crocodile Bay nudi koktele, bazene i zabavu

Vodeni park Aquacolors Poreč otvorio je vrata i čeka vas!

Aquacolors Poreč – Zabava za cijelu obitelj!

Aquacolors Poreč je najveći hrvatski adrenalinski vodeni park, jedan od najmodernijih u Europi. Smješten je na zapadnoj obali Istre, nedaleko Poreča. Prostire se na površini većoj od 100.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan.

Nudi niz fantastičnih atrakcija: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, sporu rijeku dugu 500 metara, bazen s umjetnim valovima i nešto novo, posebno i drugačije – hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i najveći vodeni bar u ovom dijelu Europe u obliku krokodilove glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od vrućeg, ljetnog sunca.

Taj kompleks je pravi mali hedonistički raj za opuštanje i nosi simboličan naziv „Crocodile Bay“ (Obala krokodila), a proglašen je najboljim komercijalnim bazenskim kompleksom 2019. u Europi. Pa tako isprobajte Obalu krokodila, njen veliki bazen s hidromasažom, te najbolje koktele koje priprema vrhunski koktel majstor u posebnom baru, urezanom u umjetnu stijenu. Do njega se može doplivati i osvježiti se vrhunskim pićem za vodenim šankom kojeg krasi ogromna glava krokodila – dugačka čak 12 metara, a široka 4,5 metara. Aquacolors nije zaboravio ni djecu koju na Obali krokodila čeka siguran bazen s dva nova tobogana – Tornadom i Twisterom.

Zaista poseban doživljaj i nezaboravno iskustvo!

Uz sve te atrakcije i uzbuđenja, ako ogladnite, na pet različitih lokacija nalazi se ponuda širokog izbora jela i pića za svačiji ukus.

Sa sobom možete ponijeti i najbolji Aquacolors suvenir, uspomenu u obliku fotografije koja je snimljena tijekom vašeg ludog spusta niz tobogan.

VAŽNO – Korištenje parkinga, ležaljki za plažu i suncobrana je besplatno, a radno vrijeme je: 

Lipanj i rujan – od ponedjeljka do nedjelje od 10.00 do 18.00 sati,

Srpanj i kolovoz – od ponedjeljka do nedjelje od 10.00 do 19.00 sati.

Ovo ljeto budite spremni za najuzbudljiviji dan vašeg ljetovanja u Aquacolors vodenom parku u Poreču! Color your life!

Više informacija potražite na službenoj web stranici www.aquacolors.eu .

PROMO

TRAGEDIJA U MARČANI: Arheolog poginuo u Ljubićevoj jami

Istra ima 1 pozitivnog na koronu, opet iz “uvoza”