in

AQUACOLORS POREČ: Zabava, adrenalin, tobogani, kokteli i DJ glazba recept za savršen dan

U Poreču vas čeka jedan od najmodernijih i najuzbudljivijih vodenih parkova u Hrvatskoj! Priuštite si dan za pamćenje i uživajte u bogatoj ponudi adrenalinskih i ostalih atrakcija za sve generacije koje vas čekaju svakog dana. Tu je i glazba uz DJ-a koji zabavlja posjetitelje svakog dana osim vikendom kod Windigo bara od 13 do 17h

Park se nalazi na cesti Poreč – Funtana i zbog svoje veličine garantira sigurno okruženje za posjetitelje, što je u ovo doba posebice važno. Ovdje možete pronaći za svakoga ponešto, bilo to za obitelj, djecu ili parove. Vodeni spustovi različitih visina i brzina s mnoštvom svjetlosnih efekata u kojima jednako uživaju svi članovi obitelji nude dinamiku, adrenalin, senzaciju i uzbuđenje u sigurnim uvjetima.

Aquacolors nudi 13 ogromnih tobogana koji će zadovoljiti svih. Od najmirnijih pa sve do onih koji žive za adrenalin. Ovdje se mogu zabaviti djeca i odrasli, mirni ili oni željni više uzbuđenja. Upravo tako je koncipirana ponuda atrakcija u Aquacolorsu. Predstavljamo ih redom sve:

Windigo – 6 paralelnih staza kojima se spuštate na glavu. Tobogan Windigo ima jedinstveni mjerni instrument koji možete koristiti dok se utrkujete s vašim prijateljima, s članovima obitelji ili s kolegama s posla tijekom teambuildinga.

Magicone

Magicone – Tobogan kojeg ćete teško naći bilo gdje u Europi. Lijevak divovskih dimenzija koji će vas progutati i pružiti apsolutno nezaboravno iskustvo vožnje.

Family rafting slide – Popnite se na gumenjak i spustite se niz 204 metara dugačko korito za vodu. Enormno veliki narančasti tobogan vidljiv je sa cijelog područja vodenog parka. Obiteljski tobogan doista vrijedi isprobati.

Looping rocket – Najbrži tobogan koji testira hrabrost. U samo 6 sekunda  dođete do dna.

Spheres – Zvučni i vizualni efekti daju apsolutno novu dimenziju spuštanju niz tobogan. Izgleda čarobno kao što je čaroban i osjećaj koji se javlja tijekom neobuzdane vožnje.

Turbolance – Za mnoge favorit. Doista drukčija vožnja u kojoj je vrhunac vožnje kada idete prema gore, gotovo u zrak.

Multisurf – Jedinstveni strmi tobogan s 4 trake kojeg mora isprobati svaki ljubitelj adrenalina. Brzi start i precizna tehnika spuštanja niz tobogan su posebno važni za pobjedu.

Freefall – Ovdje postižete veliku brzinu i osjećaj adrenalina.

Uphill navigatour  – Tobogan koji cijelom svojom trasom ide gore dolje i pruža drukčiji osjećaj.

Space boat – Zavojiti tobogan koji vas u lijevku proguta i lansira na dno.

Black hole – Čarobna crna rupa koja će vas progutati i pružiti vam impresivnu vožnju kroz niz zavoja  u apsolutnom mraku, u kombinaciji s dijelovima cijevi u kojima dominiraju lude boje.

Body slide – Sporiji i opušteniji tempo odlike su Body slidea. Na taj tobogan mogu svi.

Valja naglasiti da nitko neće ostati ni gladan ni žedan poslije toliko uzbuđenja, jer posjetitelje okrjepa čeka na čak osam punktova, raspoređenih po cijelom parku. Ondje su i dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, spora rijeka duga 500 metara, bazen s umjetnim valovima i nešto posebno i drugačije – hidromasažni bazen s čak 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i najveći vodeni bar u ovom dijelu Europe u obliku glave krokodila. Ondje su kokteli doista posebni!

Kokteli u baru krokodila

Spomenimo popuste ako odlučite doći u većoj grupi, bilo da su to prijatelji, sportska ekipa ili kao članovi neke udruge. Popusti se nude za grupe od 10 ili više osoba.

Popusti su:

•    Odrasli  -> 20% popusta

•    Djeca od 100 cm do 15 godine -> 30%  popusta

•    Studenti do 21 godine  -> 30%  popusta

•    Djeca do 100 cm visine imaju besplatan ulaz

Svi popusti se odnose za grupe od minimalno 10 ljudi.

Na desetero djece jedna je karta gratis za pratitelja (vozač autobusa ima besplatan ulaz).

Ulaznice možete kupiti i online na https://eshop.aquacolors.eu/hr/

Sve detalje o ponudi i cijenama pročitajte na https://www.aquacolors.eu/hr/

PROMO

POREČ: Položeni vijenci uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

POREČ I DALJE PRVI: Otvoren još jedan uređaj za pročišćavanje otpadnih voda u sklopu projekta od pola milijarde kuna