in

Aquapark AQUACOLORS POREČ ove godine čeka vas s puno novih sadržaja za sve uzraste i novim sloganom

Foto Aquacolors Poreč

Novi slogan najvećeg vodenog parka u Hrvatskoj, Aquacolorsa u Poreču, glasi „One aquapark – infinite possibilities / Jedan vodeni park, beskraj mogućnosti!“

Aquacolors je najveći aquapark u Hrvatskoj, s čitavim nizom zanimljivih adrenalinskih atrakcija i ponudom za sve uzraste, s brojnim sadržajima koje će posjetiteljima ispuniti cijeli dan, a nalazi se na vrlo atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji – uz cestu Poreč – Funtana. Ove godine vodeni park otvara svoja vrata već 3. lipnja a ulaznice možete kupiti i online preko linka https://eshop.aquacolors.eu/

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

Kao jedan od najmodernijih u Europi Aquacolors Poreč prostire se na površini većoj od 100.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan.

Nudi niz fantastičnih atrakcija za sve gušte i uzraste: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, Lazy river dužine 500 metara, bazen s umjetnim valovima, hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i spektakularan vodeni bar u obliku krokodilske glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od sunca. Za razliku od ostalih, Aquacolors osim zabavnih i adrenalinskih atrakcija, iznimnu pažnju polaže i  na sadržaje za posjetitelje koji se žele samo opustiti i uživati. Čak i ako nisu ljubitelji lude zabave i adrenalina, tu će naći mjesto za sebe.

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

Sadržaji su generacijski vrlo promišljeni. Ove vas godine čekaju i neke novosti, poput kutka gdje se pripremaju raznovrsne tjestenine, uz već postojeću bogatu gastronomsku ponudu.

Ono što se nije promijenilo jest da posjetitelje i ove godine čekaju besplatne ležaljke i suncobrani po cijelom parku.

-Odlike Aquacolorsa su da je vodeni park komforan, siguran, opuštajući, osvježavajući, zabavan i otvoren prema svim uzrastima i afinitetima. Sadržaji su generacijski vrlo promišljeni. Vjerujemo da zabava pripada svakome od nas  i kada živiš dan iz snova nema mjesta kompromisima, poručuju iz uprave aquaparka.

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč


Podsjećamo – beskontaktno plaćanje omogućava slobodno i bezbrižno kretanje kroz park i plaćanje svega narukvicom bez nošenja gotovine ili kartice. Nakon ugodno provedenog dana, završno plaćanje se obavlja na blagajnama, a osobne stvari poput novčanika mogu se spremiti u ormarićima. Mogu se birati manji ili veći ormarići.

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

Park je otvoren u lipnju i rujnu od 10 do 18 sati, a u srpnju i kolovozu od 10 do 19 sati.

Sve ostale detalje i cijene provjerite na službenoj  web stranici https://www.aquacolors.eu/hr/ gdje je moguće kupiti online ulaznice.

PROMO

Fotografije Aquapark Aquacolors Poreč

Zeus Vižinada

Istarski klubovi na Kickboxing prvenstvu osvojili 19 medalja. Najbolji Planet Sport

Foto Joachim Marian Winkler za Pixabay - Ilustracija lastavice gnijezdo

Lastavice su se vratile, ali sve ih je manje