in

BADNJAK na Adventu Poreč – Besplatna marenda za sve

Besplatan bakalaj i vino za sve, blagdanska atmosfera, dobre želje i druženje, te koncert Sergia Pavata, Orchestre Istriane i Baredinesaura – sve će to obilježiti domjenak koji Grad Poreč organizira za sve sugrađane i goste 24. prosinca 2019. povodom Badnjaka na Adventu Poreč. Na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino za sve okupljene od 10 sati ujutro dijelit će gradonačelnik Poreča Loris Peršurić sa zamjenicima i suradnicima.

Badnju večer svojim će nastupom uljepšati The Soulmates Duo s početkom u 19 sati, dok će se na sam Božić održati „Christmas Special“ koncert Sounfingersa. Tijekom blagdana za sve će biti otvoreno besplatno klizalište, a samo na Badnjak besplatan adventski vlakić vozit će u jutarnjim satima.

Organizator Adventa je Grad Poreč, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec, priopćeno je iz Grada Poreča.

FUNTANA: Za učenike, studente i umirovljenike više od 400.000 kuna

VIŽINADA: Načelnik i predsjednica Vijeća primili novinare uoči Božića