in

CMIK NOVIGRAD: Predstava Za kulturu pronti, predavanje Korada Korlevića i filmski program

Foto Teatar Naranča

Posljednji tjedan u ožujku u CMIK-u je ponovo ispunjen događanjima. Tjedan tako otvara u ponedjeljak u 20 sati nova kazališna produkcija Scene 15+, pulskog Teatra Naranča, urnebesna komedija pod nazivom Za kulturu pronti. Njome će u CMIK-u – u društvu ovdašnjoj publici dobro znane glumačke družine iz pulskog kazališta – na pravi način obilježiti 27. ožujka, Svjetski dan kazališta. Ulaznice za predstavu potražite online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka predstave.

Jedna od ovomjesečnih novosti u okviru programa CMIK-a je prvo u nizu predavanja Korada Korlevića, svestranog i  poznatog edukatora, astronoma, predavača…, koja će se u CMIK-u održavati jednom mjesečno, posljednje srijede u mjesecu, pod nazivom Srijedom s Koradom. Ovoga puta zanimljivo predavanje nosi simbolični naziv Veliki reset, a održat će se u srijedu s početkom u 19:30. Ulaz je besplatan.    

Bogat i raznovrstan kino-program u ožujku zaključit će u četvrtak od 20 sati, na dan hrvatske premijere filma, znanstveno-fantastični spektakl  Dungeons&Dragons: Čast lopova, a u petak od 18 sati crtić Ups 2! Avantura se nastavlja.

I kino ulaznice mogu se kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka projekcije.  

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.            

Foto Tanja Kocijančić - Mala škola kuhanja u DeguStazioenu

TAR: Marende u bistrou DeguStazione do 31. ožujka

Odličan vikend za vrsarske nogometaše – Golijada U13 i U15 protiv Buzeta