in

DAM-DAŠ u Poreču: Jagoda Jovović vodit će radionicu dekupaža

Decoupage je izuzetno zanimljiva tehnika oslikavanja salvetama kojom možete ukrasiti i osvježiti uporabne ili ukrasne predmete koje imate kod kuće. Volonterka Jagoda Jovović vodit će Porečane kroz ovu naizgled kompliciranu, a zapravo vrlo jednostavnu tehniku, a rezultati koje će polaznici dobiti sigurno će biti impresionirajući.

-Prijavite se na novu radionicu iz projekta „Dam-daš: volonteri u akciji – Decoupage“ koja će se održati u utorak, 11. veljače, u Odjelu za djecu i mlade, od 16.30 do 19 sati. Ako znate rezati i lijepiti, savladali ste već pola tehnike, a drugo ćete naučiti u dobrom društvu! Pronađite jedan predmet kojeg biste rado ukrasili decoupage tehnikom, javljaju iz Gradske knjižnice Poreč.

Radionica je besplatna, ali zbog ograničenog broja polaznika i pripreme materijala, svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do ponedjeljka, 10. veljače, u 12 sati.

Izložba: Šest desetljeća najpoznatijeg hrvatskog proizvoda kroz dizajn, sliku i riječi

SVETLANA VOLKOVA: POREČ središte mačevanja u 2020. – domaćin je Europskog prvenstva za kadete i juniore i Svjetskog veteranskog prvenstva