in

Dan otvorenih vrata Ribarske zadruge Istra u Labincima – Poziv za ugostitelje, hotelijere i predstavnike javnih ustanova

Foto Ribarska zadruga Istra

Ribarska zadruga Istra, smještena u Poslovnoj zoni u Općini Kaštelir-Labinci, poziva 15. veljače u svoj proizvodni pogon za preradu ribe ugostitelje, hotelijere, predstavnike javnih ustanova, odnosno vrtića, škola i domova umirovljenika.

Cilj ovog događaja je informiranje budućih partnera o proizvodnim procesima kojima se Ribarska zadruga Istra bavi, te s asortimanom ribljih gotovih proizvoda. Proizvodni pogon u ponudi ima i uslugu čišćenja svježe i smrznute ribe po povoljnoj cijeni za ugostiteljske objekte.

-Bit ćemo izrazito zahvalni ukoliko se što više partnera odazove i potvrdi daljnju suradnju sa zadrugom te se nadamo mogućnosti sklapanja novih suradnja s potencijalnim partnerima. Osim ugostitelja, pozivamo i predstavnike javnih ustanova koji bi isto mogli biti zainteresirani za naše proizvode u sklopu promocije i konzumacije zdrave prehrane.

Prethodna 2021. godina je bila neočekivano dobra godina u turizmu i ugostiteljstvu,  te su ugostitelji pri kraju sezone imali nestašicu ribljih sirovina. Ovim bismo događajem pokušali stvoriti sigurne uvjete i suradnju kako bi se opskrba ribljih proizvoda nesmetano odvijala u svim objektima tijekom cijele turističke sezone, poručuju iz zadruge.

Poželjne su prijave za dolazak u pogon na e-mail adresu: info@riba-istra.hr ili na broj telefona: 052/647-546; 091 443 1202.

Vrijeme posjeta bit će organizirano u 9 i 10.30 sati. U slučaju većeg interesa dodat će se još termina tog dana, ali i nakon 15. veljače.

Napomena: Mole sve zainteresirane da se pridržavaju epidemioloških mjera, drže propisani razmak u proizvodnom pogonu i nose masku za lice.

Foto Grad Pazin

PAZIN – POREČ: Počela obnova odmarališta u Špadićima u kojem će se moći boraviti cijelu godinu

Boris Miletić - Foto IDS/Manuel Paljuh

Miletić nakon pokretanja stegovnog postupka: Nikad neću popustiti pod pritiskom pojedinaca i raznih interesa