in

Dobre vijesti za poduzetnike: nastavite sa svojim poslovanjem online!

Zbog koronavirusa neki su već odavno, a neki koji tjedan kasnije u potpunosti zatvorili svoja prodajna mjesta, čime je uvelike stala i sama prodaja proizvoda ili usluga. No, ne mora tako i ostati. Pojava ovog virusa u 21. stoljeću daje nam mogućnost da, iako su fizičke trgovine zatvorene, naše poslovanje nastavimo drugim putem – onim kojega nam omogućava tehnologija.

Webshop, ili drugim riječima internet trgovina, daje mogućnost poduzetnicima da, iz udobnosti svoga doma nesmetano nastave s prodajom.

Internet trgovinom doprijet će do većeg broja ljudi nego što bi to učinili fizičkom trgovinom, upravo zato što nisu vezani mjestom. Njihovi proizvodi tako postaju dostupni diljem države, pa i šire.

Nadalje, webshop je, za razliku od fizičke trgovine neprestano otvoren, pa mu klijenti ili kupci mogu pristupiti onda kada njima to najviše odgovara, iz sigurnosti vlastitog doma, što povećava mogućnost kupnje.

Osim toga, kod webshopa poduzetnici ne moraju brinuti o troškovima najma, niti imaju problema s manjkom prostora: na virtualne police moguće je postaviti velik broj artikala. Za vlasnike webshopa vrlo je jednostavno istražiti što posjetitelje njihove stranice najviše zanima. Uz to, puno će lakše i efikasnije istaknuti artikle koje žele prodati nego što bi to učinili u fizičkoj trgovini.

Kada govorimo o dobrom webshopu misli se na onaj koji projicira vrijednosti same kompanije, poduzetnika i njegovih proizvoda ili usluga. Upravo je stoga važan odabir tvrtke kojoj će poduzetnik povjeriti izradu svoje online trgovine.

Tvrtka E.F.COMPUTERS iz Srbana, Brtonigle ima dugogodišnje iskustvo u izradi webshopova, odnosno internet trgovina, a surađivala je s gradovima, općinama, muzejima, poznatim istarskim vinarima i drugim poduzetnicima.

Djelatnici ove tvrtke posvećuju se svakome klijentu posebno, stvarajući tako personalizirani webshop prema njegovim potrebama, odnosno ciljevima.

Oni poduzetnici koji poduzmu ovaj korak kako bi nastavili s poslovanjem, mogu se odlučiti za opciju otvaranja potpuno nove stranice, odnosno webshopa, ili pak implementiranja prodaje u postojeću web stranicu.

Njihovu će internet trgovinu kupci, odnosno klijenti i dalje moći bezbrižno koristiti, a nakon što globalna pandemija prođe, njihov će novi webshop donositi i dodatan prihod, pa se navedeno može smatrati svojevrsnim ulaganjem u budućnost.

Djelatnici tvrtke na raspolaganju su vam za sve informacije i dogovore, a kontaktirati ih možete putem telefona na brojeve 098/184 63 62 i 098/627 633 ili e-mailom na: info@efcomp.hr.

PROMO

PISMO ISTARSKOM STOŽERU – Silvano Bartolić: Dozvolite prodaju voća i povrća na tržnicama – domaći propadaju, a uvoz i dalje cvjeta

Istarski učenici izrađuju vizire za medicinsko osoblje