in

Domaće i povoljno u Eurospinu!

Širok odabir svježih hrvatskih okusa i mirisa

Koje je rješenje za kvalitetnu kupnju proizvoda bez prevelike brige o budžetu? Predlažemo vam Eurospin!

Ovaj hrvatski diskontni lanac talijanskih korijena nedavno je otvorio svoju sedmu trgovinu u Hrvatskoj i prvu u Istri, točnije u Poreču. Istrijani i ljubitelji povoljne kupnje tako su napokon dočekali trgovački lanac koji će im ponuditi povoljne proizvode domaće proizvodnje! Naime, uz mnoštvo vlastitih robnih marki prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, Eurospinov asortiman je posebno prilagođen navikama i potrebama hrvatskih kupaca u suradnji s lokalnim proizvođačima.

Domaće, povoljno i Pametno!

Zahvaljujući jedinstvenom modelu Pametne kupnje, Eurospin se ističe kao nezaobilazno mjesto za povoljnu i kvalitetnu kupnju – kupci plaćaju kvalitetu proizvoda po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Ponuda se kroz kataloge predstavlja iz tjedna u tjedan, a bogat asortiman redovito je dostupan i kroz razne akcije. Jedna od njih je i Pametan početak tjedna u kojem se od ponedjeljka do srijede u svim Eurospinovim poslovnicama mogu pronaći sjajni proizvodi po pristupačnim cijenama.

Iz najnovijeg Eurospin tjednog kataloga, koji vrijedi od 28. siječnja  do 3. veljače, izdvajamo nekoliko domaćih proizvoda koji će vas oduševiti cijenom i kvalitetom.

Ljubiteljima sireva predlažemo:

– Dimljeni sir gauda – 3,99 kn za 100 g

Za ukusan riblji obrok nezaobilazna je klasična srdela uz dodatak crnog vina: – Jadranska srdela 1 kg – 13, 99 kn

– Vino plavac mali Hvar 750 ml – 22, 99 kn

Kao zdrav i ukusan međuobrok predlažemo kraljicu voća:

– Jabuka zlatni delišes – 5,99 kn za kg

Za detaljniji pregled brojnih i povoljnih hrvatskih proizvoda, istražite ponudu u novom katalogu. Eurospin Hrvatsku zapratite i na službenom Facebook i Instagram profilu.

Flego o neisporuci cjepiva: Osim cjepiva nedostaje transparentnost! Nema oporavka dok virus ne bude pod kontrolom

POREČ: Osumnjičen za pokušaj provale u bankomat