in

EUROSPIN stigao u Poreč! U čast otvaranja donirali 20.000 kuna Domu za starije i nemoćne

Foto Eurospin

Talijanski lanac hrvatskih korijena po prvi put je otvorio svoja vrata Istrijankama i Istrijanima. Sedma po redu trgovina Pametne kupnje u Lijepoj našoj smjestila se u Poreču, na adresi Ulica Mate Vlašića 51a. Vrata ovog popularnog diskontnog lanca otvorio je voditelj Luka Bulić te upoznao posjetitelje s Eurospinovom raznovrsnom ponudom.

Kako bi zahvalili na dobrodošlici, otvorenje prve istarske poslovnice imalo je i dobrotvornu notu. Predstavnici Eurospina u Hrvatskoj uručili su Domu za starije i nemoćne osobe Poreč poklon bon za kupovinu u vrijednosti 20.000 kuna.

Puna kolica i sretna lica!

Ono što razlikuje Eurospin od drugih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj je model Pametne kupnje koji kupcu nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete prehrambenih i neprehrambenih proizvoda vlastitih robnih marki kao što su Fior di Natura, Land, Don Jerez, Enkho ili Euro Garden.

Kako bi se zadovoljile potrebe i navike svih kupaca u Hrvatskoj, Eurospin surađuje s brojnim lokalnim dobavljačima, čiji se svježi proizvodi mogu pronaći na policama odjela kao što su Mesnica, Pekarnica, Delikatesa te Voća i povrća.

Radno vrijeme Eurospinove trgovine u Poreču je od ponedjeljka do subote od 7:30 do 21:30 sati te nedjeljom od 8:00 do 21:00 sati.

Poslovni planovi za 2021. godinu

Nakon uspješnih otvorenja u Zadru, Požegi, Samoboru, Križevcima, Velikoj Gorici, Zagrebu i Poreču, Eurospin nastavlja s ekspanzijom i tijekom iduće godine. Najavljeni planovi u 2021. uključuju otvorenja 20tak dućana diljem Hrvatske te oko 500 novih radnih mjesta.

Sve informacije o trgovinama kao i cjelokupnu ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda iz aktualnih kataloga pronađite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu te na službenoj web stranici Eurospin Hrvatska.

PROMO

Bez vode 16. prosinca dio Višnjana

USLUGA Poreč dobila iz EU fondova 1,3 milijuna kuna za kupnju komunalnog vozila