in

Evo kako ovog Božića podržati istarske proizvođače lokalnih proizvoda. Pogledajte što su pripremili u kaštelu Morosini-Grimani

Iako su trenutno zatvoreni za individualne posjete, u kaštelu Morosini-Grimani trenutno se nalazi mala radionica u kojoj se pripremaju zanimljivi božićni paketi.

Foto Kaštel Morosini-Grimani
Foto Kaštel Morosini-Grimani

Već četvrtu godinu za redom u kreiranju božićnih poklon paketa uključuju male obrtnike i proizvođače s lokalnog područja, ali i šire.

U ponudi ove godine imaju 5 različitih poklon paketa koji se razlikuju sadržajem, veličinom i cijenom, a ukoliko se niste pronašli ni u jednoj kombinaciji, možete iskombinirati paket po vlastitom guštu!

U nastavku donosimo mini fotogaleriju paketa s detaljima proizvoda koji se nalaze u pojedinom paketu. Za sve narudžbe i detalje, javite se na info@grimanicastle.com.

Iako je kaštel zatvoren za individualne posjete, otvoreni su za grupne posjete kao i za najam prostora za razne privatne i poslovne svrhe poput kongresa, izložba, edukacija, raznih kulturnih evenata ili pak proslave rođendana, obljetnica, vjenčanja i sl.

Za vrijeme zimskih mjeseci kaštel će biti moguće posjetiti za vrijeme evenata koji su u pripremi, a za redovne posjete ponovno otvaraju krajem ožujka.

Foto Kaštel Morosini - Grimani
Foto Kaštel Morosini – Grimani

Promo

ŠRD Zubatac

Juniori porečkog Zubaca izvrsni u Ičićima

Andrea Circota - Foto KK King

TAR-VABRIGA: Andrea Circota pamtit će 2023. godinu po čak dvije osvojene titule državnog prvaka