in

Exclusive Auto Moto Show u Rijeci od 23. do 26. svibnja

Zadnji vikend u svibnju ove godine rezerviran je za najvažnije auto moto događanje u regiji – 7. izdanje Exclusive Auto Moto Showa. I ove godine domaćin manifestacije bit će dvorana Centra Zamet u kojoj će se auto show odvijati od 23. do 26. svibnja.

Podsjetimo, piše portal Fiuman.hr, Exclusive Auto Moto Show u Rijeci je prvi puta održan još 2013. godine, iz godine u godinu rastao je i ponudom i brojem posjetitelja, te je od prije tri godine preseljen na lokaciju Centra Zamet koja se pokazala odličnim izborom jer je sajam uspio proširiti kapacitet u smjeru gospodarskih vozila koja se prikazuju na glavnom platou ispred dvorane.

Na konferenciji za medije, direktor manifestacije Siniša Grgantov iskazao je zadovoljstvo zbog izrazitog odaziva auto kuća s našeg područja.  „Posebno veseli činjenica što će posjetitelji uživati u čitavom nizu auto moto premijera, tim više što se ove godine ne održava sajam u Zagrebu, pa su ovo na jedan način i nacionalne premijere“, istaknuo je Grgantov.

Za ljubitelje limuzina odvažnog dizajna tu će biti Peugeot 508 GT, za one koji preferiraju skandinavsku eleganciju –Volvo S60, predstavljen će biti i sigurni hit u kompaktnoj klasi- Škoda Scala, zatim novi Renault Twingo koji će prvi put širokoj publici biti predstavljen baš u Rijeci, samo dva tjedna nakon salonskog predstavljanja. Za ljubitelje SUV vozila na 7. EAMS-u bit će Volkswagen T-Cross i novi Mitsubishi outlander. Također, posjetitelji će moći uživati i u Mercedesovoj A klasa limuzini, modelu koji je već polučio velik interes.

Uz stotinjak osobnih vozila bit će izloženo 50 motocikala i 30 gospodarskih vozila. Ono što je posebno interesantno, obzirom na trendove, jedan dobar dio sajma će biti posvećen elektrici, pana sajam stiže i jedan kineski proizvođač električnih vozila, čiji je vlasnik tvrtka Geely, a koja je odnedavno i vlasnik Volva. Oni su 5. proizvođač električnih vozila u svijetu i svakako će biti zanimljivo vidjeti njihovu ponudu, piše Fiuman.hr.

ULAZ NA SAJAM JE BESPLATAN.

IDEMO NA REFERENDUM! Inicijativa “67 JE PREVIŠE” skupila više od 600.000 potpisa

Mali novigradski stolnotenisači učili od studenata na natjecanju STEM GAMES 2019.