in

FUNTANA: 12. srpnja Istra Premium Camping Resort slavi Dan kampa s puno zabave za goste i domaće

Organizatori su pripremili bogat cjelodnevni program u kojem će uživati gosti kampa, ali i lokalno stanovništvo

Novootvoreni luksuzni kamp Valamar Riviere s 5 zvjezdica u Funtani, Istra Premium Camping Resort 5*, u petak 12. srpnja, obilježava Dan kampa.

Cjelodnevni sportsko – zabavni program ponudit će svim gostima i posjetiteljima sadržajno ispunjen dan. Tako će ljubitelji sporta moći sudjelovati u turnirima odbojke na pijesku i nogometu, a zabava neće izostati ni za najmlađe posjetitelje za koje je u večernjim satima organizirana predstava u Istra Theatreu, nakon koje će na Piazzi moći zaplesati u sklopu Maro disca. Svoje plesne vještine moći će pokazati i oni nešto stariji na nastupu benda Supercover koji će rasplesati publiku na Piazzi, a atmosferu će dodatno začiniti spektakularan vatromet.

Dan kampa samo je jedan u nizu nezaboravnih događanja koji će se ovog ljeta odvijati u sklopu prvog Valamar Funtana Summerfesta. Festival će tijekom srpnja i kolovoza gostima kampa i lokalnom stanovništvu kroz četiri kategorije: Cinema&Theatre, Dance&Music, It’s Show Time! i Special Events donijeti novu dimenziju zabave.

Kroz gotovo dva mjeseca Piazzu će zauzeti plesači i okupljenima prirediti pravi plesni užitak, šašavi cirkusanti svojim će vratolomnim točkama nasmijati i odrasle i najmlađe, a uz Piazzu i Istra Theatre će biti poprište pravih kazališnih avantura koje će ukrasti pažnju klinaca i klinceza. Bit će tu i glazbenih večeri za sve one željne dobrih ritmova, a neizostavna će biti i posebna događanja poput Ribarskih fešti koje u Marini organizira Turistička zajednica Funtana.

Ulaz u kamp na programe Valamar Funtana Summerfesta je besplatan za sve zainteresirane posjetitelje. Festival realizira Valamar Riviera uz podršku Turističke zajednice općine Funtana, a više informacija može se pronaći na službenoj stranici www.funtanasummerfest.com i na Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta, priopćeno je iz Valamara.

Boćari Ivan Načinović i Nino Majcan kadetski prvaci Istre

PRVI 3D MAPPING: Porečka gradska palača zabljesnut će u igri svjetla i boja 12. srpnja