in

FUNTANA: Antonela Doko i Dino Antonić u pratnji Vladimira Babina nastupaju 6. kolovoza

Foto TZ Funtana - Antonela Doko

utorak, 6. kolovoza, u 21 sat na Trgu sv. Bernarda u Funtani održat će se koncert Antonele Doko i Dina Antonića, u pratnji maestra Vladimira Babina na klaviru. Publika će moći uživati u najljepšim svjetskim melodijama i duetima.

Koncert organizira Turistička zajednica općine Funtana i besplatan je za sve posjetitelje.

Mlada Riječanka Antonela Doko jedna je od najboljih mladih pjevačica u Hrvatskoj. Svoju karijeru započinje 2014. godine pjesmom Zato što, ali pozornost javnosti dobiva uspješnim duetom s Dinom Antonićem u pjesmi Voli me koji objavljuje iste godine. 2015. postaje dobitnica nagrade Moj prvi Music pub za mlade i talentirane izvođače emisije Music Pub2016. godine debitira na 63. Zagrebačkom festivalu s pjesmom Onaj dan koji postaje njezin prvi veliki hit. Iste godine osvojila je treće mjesto na međunarodnome festivalu Baltic Song Contest održanome u švedskome gradu Karlshamnu2017. godine osvaja nagradu Porin u kategoriji Najbolji novi izvođač godine, a bila je nominirana i u kategoriji Najbolja ženska vokalna izvedba

Njezina pjesma “O čemu pričamo” najemitiranija je pjesma 65. Zagrebačkog festivala 2018., a ove je godine imala dvije nominacije za Porin.

Dino Antonić svoj je glazbeni put započeo još u ranom djetinjstvu, a danas je stalni član vokalne skupine Octachord, vokalnog studija Rijeka te samostalno nastupa s bendom 4 Shades, s kojim pjeva poznate pjesme različitih stilova u pop/jazz obradama, ali i radi kao vokalni trener u showu „Zvijezde“.

DANAS JE VAŽAN DAN ZA HRVATSKU: 4. kolovoza prije 24 godine počela OLUJA

Fotogalerija kaštelirske 17. GRAMPERIJADE: 30 vrsta jela razgrabljeno za tren, bilo ih je čak i iz Indije!