in

FUNTANA: Iznimna glazbena večer uz sopranisticu Antonelu Malis i tenora Voljena Grpca

Turistička zajednica Funtane organizira u utorak, 10. rujna, s početkom u 20 sati na Trg sv. Bernarda na koncert pod nazivom „Opera night”.

Nastupaju priznata hrvatska sopranistica Antonela Malis i tenor Voljen Grbac uz klavirsku pratnju maestra Vladimira Babina. Na repertoaru će se naći poznate melodije iz popularnih mjuzikala, opera i drugih žanrova.

Antonela Malis u svojoj je međunarodnoj karijeri ostvarila uspješne suradnje s mnogobrojnim glazbenicima i ansamblima poput orkestra Original Wiener Strauss Cappelle iz Beča i zapažene nastupe u najprestižnijim koncertnim dvoranama kao Tatjana u operi “Evgenij Onjegin” s Moskovskim državnim simfonijskim orkestrom u sklopu europskih turneja. Antonela je ostvarila i zapažene glumačke uloge u dramskim predstavama i mjuziklima.

Voljen Grbac je solist Opere HNK Ivana pl. Zajca. Dramski je tenor s bogatim opernim repertoarom koji za sobom ima tridesetak glavnih uloga, uglavnom talijanskog i hrvatskog opernog repertoara, te niz operetnih i uloga u mjuziklima. Gostovao je na pozornicama mnogih europskih zemalja od Portugala do Rusije. Posljednjih godina intenzivno se  bavi i vokalnom pedagogijom u Rijeci i Istri, te su neki od njegovih učenika postali vrlo cijenjeni interpreti na opernoj i pop sceni. Nastupa i na festivalima domaće pop glazbe na kojima je često nagrađivan.

Koncert je besplatan za sve posjetitelje. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u crkvi Sv. Bernarda.

NOVIGRAD sufinancira prijevoz svojim srednjoškolcima

U KAŠTELIRU TURISTIČKA SEZONA ZA PAMĆENJE – Romina Sinosich: “Već sada imamo više noćenja nego cijele prošle godine. Uspjeh nije slučajan!”