in

FUNTANA: Kreću “Funtanjanski gušti” – Po povoljnim cijenama kušajte delicije u 7 restorana

Foto TZ Funtana

-S ponosom možemo reći da je Funtana, zahvaljujući svom neodoljivom šarmu, odličnoj lokaciji, raznolikoj ponudi te brojnim specifičnostima, mnogima omiljeno mjesto za ljetovanje kojem se uvijek iznova rado vraćaju. Već dulje vrijeme radimo na promicanju Funtane i proširenju turističke ponude i u posezoni, pa vam s zadovoljstvom najavljujemo novu gastro manifestaciju “Funtanjanski gušti” koju prvi put organizira Turistička zajednica općine Funtana, u periodu od 23. rujna do 2. listopada, kaže nam direktorica TZ-a Ana Milohanović Čehić u najavljujući novi projekt.

Tijekom deset dana trajanja prvog izdanja ove manifestacije, za koju vjeruju da će vrlo brzo postati prepoznatljiva, domaći i strani gosti moći će uživati u najboljim kulinarskim delicijama lokalnih restorana po promotivnim cijenama. 

Svoje vrhunske menije ponudit će restorani Bokoon, Delfin, Histria, More, Oscar, Rimini i Tonia, a zajednički cilj svih sudionika u ovoj gastro priči je promocija lokalnih specijaliteta i gastronomske ponude Funtane. Svaki od restorana će tijekom trajanja manifestacije nuditi jedan riblji i jedan mesni meni u tri slijeda, uz čašu domaćeg vina, po odličnoj, promotivnoj cijeni od 140 kuna. 

-Ljubitelji delicija našeg podneblja bit će oduševljeni ovim iskustvom, jer su se svi restorani potrudili složiti vrlo raznovrsne i maštovite menije s najkvalitetnijim namirnicama. Bit će tu specijaliteta od bakalara, inćuna, škampi, kozica i hobotnica, ili orada i brancina na žaru. U ponudi će se naći i nadaleko poznati istarski pršut, ovčji sir s tartufima, domaće tjestenine s tartufima i brojna druga jela koja sva odredom nose zajednički epitet čistog užitka za nepce, kaže direktorica TZ-a Milohanović Čehić.

Sve podatke o restoranima i ponudi koju su pripremili za manifestaciju “Funtanjanski gušti”, kao i njihove kontakte, pronađite na internetskoj stranici https://funtana.com/events/ te na društvenim mrežama.

Restorani koji sudjeluju u 1. izdanju manifestacije:

Bokoon
Istra Premium Camping Resort Funtana, obavezna rezervacija Tel. +385 52  445 527
Oscar
Istarska 24, FuntanaTel. +385 52 445 344
Delfin
Istarska 5, Funtana
Tel. +385 91 536 8497

Rimini Istarska 47, Funtana
Tel. +385 91 523 0382

Histria
Istarska 23, Funtana Tel. +385 52 445 393

Tonia
Ribarska 9, Funtana
More
Antice Gašparini 3, Funtana
Tel. +385 52 445 103

Pogledajte MENIJE klikom na link https://funtana.com/wp-content/uploads/2022/09/GASTRO-FUNTANA.pdf

Foto Zdravi grad Poreč

ZDRAVI GRAD: Socijalna osjetljivost Poreča kao prednost i zaštita zajednice

Foto Grad Poreč

POREČ: Uključite se u stvaranje Proračuna za 2023. godinu