in

FUNTANA traži prijedloge za dobitnike općinskih nagrada i priznanja

Općina Funtana je objavila javni poziv za predlaganje kandidata za dobivanje nagrada i priznanja koje će se dodijeliti 20. kolovoza na Dan općine i zaštitnika sv. Bernarda.

Nagrade i priznanja dodijelit će se pojedincima i pravnim osobama za naročite uspjehe, djela i postignute rezultate iz područja gospodarstva, znanosti, kulture i tehničke kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta, zaštite okoliša, turizma te drugih javnih djelatnosti od značaja za Općinu Funtana.

Kandidati se mogu predložiti za sljedeće nagrade i priznanja:

  • Nagrada Općine Funtana – Sv. Bernardo: dodjeljuje se za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine ostvarena u posljednje dvije godine,
  • Nagrada Općine Funtana za životno djelo: dodjeljuje se fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće koje je ona ostvarila tijekom svog životnog vijeka, a koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu Općine Funtana.

Prijedlozi se dostavljaju Komisiji za dodjelu javnih priznanja najkasnije do 20. srpnja, na adresu: Općina Funtana-Fontane, Bernarda Borisia 2, 52452 Funtana, putem obrasca za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnog priznanja, koji se može preuzeti u papirnatom obliku u općini ili putem službene web stranice Općine Funtana (www.funtana.hr).

VRSAR: Cvijeće na spomenicima palim borcima u NOB-u

USLUGA POREČ: Uveden novi cjenik parkiranja – NOVOST je godišnja kartica od 50 kuna koja je za umirovljenike još povoljnija